Pluspunten
Lekker vlug bezorgt .! Netjes verpakt . En nog gratis cadeautjes.Wat wil je nog meer
Pluspunten
Heel goed,ga er zeker nog producten bestellen
Pluspunten
Snelle levering. Overzichtelijk. Goede producten en kreeg zelfs een douchegel en sample cadeau. Met dit soort extra'tjes onderscheiden zij zich van andere aanbieders. En allerbelagrijkste je krijgt waar je voor betaalt.
Pluspunten
Heel leuk om allerlei extra's te krijgen. Echt een verrassing.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goed assortiment
VerbeterpuntenNog meer merken
Pluspunten
Snelle levering van de juiste producten.
Pluspunten
Goede prijs voor de producten die ik bestelde en wat leuk om daarbij wat kadootjes te ontvangen! Dank jullie wel :-)
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prachtige website met goede spullen voor scherpe prijzen. Leuk dat er ook een aardigheidje werd meegestuurd.
Pluspunten
Lekker snelle bezorging en goed verpakt
Pluspunten
Voordelige producten, snel bezorgd. Top!
Pluspunten
Goede producten, snelle levering.
VerbeterpuntenGeen.
DHL heeft het bezorgd bij een service punt ipv woonadres verschrikkelijk. Stond voor de deur waren mensen er niet briefje op de deur wanneer ze terug zouden zijn waardoor ik weer op en neer moest. En verschrikkelijk VIES echt niet prettig ik wil daar NIET nogmaals mijn spullen afhaal (verantwoording waarschijnlijk bij DHL ) maar NIET PRETTIG.
Jammer dat het pakket bij een service punt geleverd is. Het beste kunt u hierover een klacht neerleggen bij dhl. Zij kiezen de afhaalpunten, dit is natuurlijk niet onze keuze, maar die van dhl.
Pluspunten
Snelle levering, verpakking is verzorgd, leuke attentie.
Pluspunten
Komt afspraken na. Prima prijs en goede aflevering