Pluspunten
Snelle en goede levering
Pluspunten
Op tijd en netjes verpakt.
Pluspunten
Supersnelle levering, fijn contact en superleuke extraatjes, dikke wauw
Nnt
Pluspunten
Snel leveren
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
prima product, vlotte levering
Verbeterpuntenafmeting van de verpakking!: 2 hele kleine doosjes passen in een envelop die door de brievenbus kan!!!
Pluspunten
Goede producten snelle levering
Pluspunten
Doet wat ze beloven op de site. Snelle en nette levering.
Pluspunten
Eind goed, al goed.
VerbeterpuntenCommunicatie met Postnl. -Mijn pakket werd mee gegeven aan een volslagen vreemde, waarom is me een raadsel.
Pluspunten
Snel correct goede prijs
Pluspunten
Zeer snelle levering en hele mooie prijzen!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Heb pakket af laten leveren bij dhl pick up point maar geen code gekregen om het op te kunnen halen. Na hbb24 te hebben gemaild en zij dhl hebben verzocht een nieuwe code te sturen voor de tweede keer geen code gekregenvan dhl terwijl ze dit wel zouden doen ook zelf nog gebeld om een code te vragen maar ook daarop niks gekregen. hbb24 heeft daarop dezelfde bestelling nogmaals verstuurd naar een ander adres terwijl mijn pakket lag te wachten op me in zo’n mooi geel kastje waar ik niet bij kon. Top service van hbb24 en DHL krijgt van mij een dikke onvoldoende!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Pluspunten
Super snel, top service
Verbeterpuntengeen
Website kan overzichtelijker
Pluspunten
Fijn bedrijf, snelle levering, prima prijs.
Pluspunten
Dit is het beste beauty online bedrijf waar ik ervaring mee heb. Ik heb service medewerkster manon zowel per mail als telefonisch gesproken. En er word heel snel gereageerd op service en mail. Super bedrijf waar ik zeker regelmatig zal bestellen. Ga zo door.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Binnen een dag bezorgd. Super!