Pluspunten
Kan nog niet veel zeggen want heb pas 1x bij ze besteld maar tevreden.
VerbeterpuntenAls je meer producten koopt, meer korting?
Pluspunten
VerbeterpuntenIk had een Redken heatprotection spray besteld, en deze kapot geleverd gekregen. Na enkele telefoon gesprekken helaas nog geen uitkomst geboord.
Beste mevrouw, bedankt voor uw review. Wij hebben op 19 juli gereageerd op uw e-mail met een retouretiket zodat u het artikel kosteloos kan retourneren en wij het voor u kunnen omruilen. Indien u de mail niet heeft ontvangen, kunt u uw spam e-mailbox nakijken? U heeft een gmail adres en deze heeft doorgaans een zeer strenge spamfilter.
Pluspunten
Correct behandeld
VerbeterpuntenZo door gaan
Pluspunten
Snelle levering ,betrouwbaar.
VerbeterpuntenNiet,alles prima goed bedrijf. Toppertje
Pluspunten
Scherpe prijzen voor producten die elders moeilijk te krijgen zijn. Groot assortiment.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Binnen één etmaal bezorgd zoals beloofd.
Pluspunten
Eugene Perma haar producten verkoop
VerbeterpuntenIk was aan het wachten voor de creme beschadige haar. Ik kreeg een bevestiging email dat het was op voorraad maar helaas, na mijn bestelling van 3 producten, kreeg ik een aantwoord dat van mijn bestelling alleen 2 producten beschikbaar waren. De haar creme was nog steed niet op voorraad. Het is al terugbetaald maar juist de creme had ik echt nodig voor mijn vakantie. In de email was er geen melding als of waneer zou die beschikbaar kunnen zijn. Ook de mogelijkheid om die te kunnen bestellen (zodra het beschikbaar is) zonder verzending kosten, na al de moeite.
Jammer dat u niet helemaal tevreden was over de manier van leveren. Helaas wordt Eugene Perma op het moment slecht aan ons uitgeleverd. We kunnen nooit met zekerheid zeggen wanneer weer iets voorradig komt. We hebben deze op het moment nog steeds niet op voorraad. We hadden ook nog gebeld naar onze winkels, maar ook daar was deze uitverkocht helaas. Onze excuses hiervoor.
Pluspunten
Snelle service Netjes verpakt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, prima prijs
VerbeterpuntenEr zat shampoo op de buitenkant van de fles.
Pluspunten
Goede prijs, snelle en correcte levering, online-shop overzichtelijk met uitgebreide productbeschrijving. Prima webshop.
Pluspunten
Vlot en netjes verpakt geleverd
Pluspunten
Zeer vlotte bestelling en levering, geen problemen
VerbeterpuntenGeen op dit moment :-)
Prima en snelle levering. Echter de doos opvullen met plastic is niet duurzaam en ik beveel het bedrijf aan om dit te heroverwegen.
Bedankt voor uw beoordeling. Wij gebruiken alleen maar gerecycled plastic om onze pakketten te vullen.