Pluspunten
snelle correcte levering.
Heb telefonisch contact gehad omdat ik een potje helemaal kapot aantrof in mijn pakketje. Ik heb alles weg moeten gooien ivm glas. Heb hierover gebeld en een foto gestuurd, maar helaas nog geen reactie gekregen.
Jammer dat u nog geen reactie van ons heeft mogen ontvangen. Helaas kan ik op uw mailadres geen mail met foto vinden. Wellicht wilt u deze nogmaals zenden naar [email protected] zodat wij u een passende oplossing kunnen bieden.
Snellere levering, zou fijn zijn. Had bericht gekregen dat het vrijdag tussen 11.00 uur en 15.00 uur geleverd zou worden, helaas.
Bedankt voor uw beoordeling. We vinden het erg vervelend dat dhl het pakket niet tussen het gewenste tijdstip heeft kunnen leveren bij u. Ik zie dat het pakket bij een afhaalpunt geleverd moet worden. Normaal ligt het pakket vanaf een bepaald tijdstip voor u klaar. Ik ga direct een onderzoek laten opstarten bij dhl naar het pakket.
Pluspunten
Overzichtelijke site, prijs kwaliteit top! Levering een dag later zoals beloofd. En bovendien ook nog een heerlijke douchegel kado
Pluspunten
Prima site en snelle levering
Pluspunten
Product conform de beschrijving,snelle levering correcte afhandeling
Pluspunten
Super producten snelle levering. Zeker een aanrader. Veel keuzes
Pluspunten
Mooie site. Duidelijk. Mooie korting op goede producten.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prijs/kwaliteit, zeer goed verpakt!
VerbeterpuntenVerzending had iets sneller gekund.
Pluspunten
Snel en goed
Pluspunten
Top dat er een lekker douchegel bij zit.
VerbeterpuntenLevering was toch wat later en dat was in mijn geval vervelend omdat ik op vakantie ging.en het product daardoor niet op tijd had.
Jammer dat u het pakket niet op tijd heeft mogen ontvangen van ons. Dit is nooit onze bedoeling geweest. Onze excuses hiervoor.
Pluspunten
Voordelige prijzen en snelle verzending.
Pluspunten
Super snelle afhandeling
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Topshop
VerbeterpuntenGeen