Pluspunten
Supersnelle levering en altijd leuk als er iets extra's bij zit.
Pluspunten
Goede shampoo heb ik een steamwash mee gedaan op dreadlocks en het haar is goed schoingeworden.
VerbeterpuntenGeen punten
Pluspunten
snel bezord
Pluspunten
Leuke prijzen, groot aanbod en snelle levering!
Pluspunten
Ik kreeg leuke extra’s bij mijn bestelling.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Duidelijke site, scherpe prijzen en snelle levering!
Pluspunten
Zeer vlugge levering
Pluspunten
Goed geregeld.
VerbeterpuntenHet is goed zo.
Pluspunten
Snelle levering, goede producten voor mooie prijs
Pluspunten
Heerlijke douchecel bij mijn bestelling gekregen!
Pluspunten
Keurig en betrouwbaar.
Pluspunten
Product is niet bezorgd op verwachte datum en tijd. Ik wacht nog steeds. Klantenservice is gesloten, kan niet navragen, waarom niet is geleverd.
VerbeterpuntenKlantenservice ook in avond en weekend.
Jammer dat het niet goed is gelopen met het leveren van het pakket. We zullen contact met u opnemen via de mail en kijken of we het kunnen oplossen voor u.
Pluspunten
Het is de eerste keer dat ik wat besteld heb maar ik vind het heel snel geleverd ben zeer tevreden!
VerbeterpuntenNee prima zo
Niet alle produkten te koop in de winkel teruggevonden op de website zoals de lactacyd Femina en nog een zonneprodukten voor het haar van kerastase.
Pluspunten
Snel levering
VerbeterpuntenGeen.