Pluspunten
Duidelijke produktomschrijving
VerbeterpuntenGeen , is prima zo
Pluspunten
duidelijkheid
Pluspunten
Goed verzorgt en altijd een leuk kadootje erbij
Pluspunten
Snelheid en kadootje
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goedkoop en goede service
Pluspunten
Goede levering en scherpe prijzen
VerbeterpuntenNiet meer met DHL leveren. Pakket was gewoon voor de deur op straat achter gelaten en vals getekend voor ontvangst. Las op internet dat vaak gebeurg bij DHL. Voor mij reden om niet meer te bestellen als DHL bezorgt
Bedankt voor uw beoordeling. We vinden het erg vervelend dat het zo heeft moeten lopen met de levering van het pakket. Jammer dat u niet de klacht aan onze klantenservice heeft doorgegeven, zodat we deze direct konden doorsturen naar dhl. Ze kunnen dan de desbetreffende chauffeur hierop aanspreken.
Pluspunten
Snelle levering en leuk dat er 2 kado,tjes bij geleverd werden.. Dankjewel...
VerbeterpuntenNvt
Tot 2x een slechte ervaring met deze site. Bestellingen die verkeerd gaan of gewoon niet worden geleverd.
jammer dat u niet tevreden bent over onze service. We dachten dat we het nu op een goede manier hadden opgelost voor u.
Pluspunten
Snelle levering en het bedrijf informeert goed over de verwachte pakket levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima en correct. Alleen verzending behoort aan te geven waar mijn pakket aangegeven word een notitie in de brievenbus. Vandaag bij buren verder gevraagd en die hadden het pakket ontvangen.
Pluspunten
Er was 1 item niet mee geleverd. Na een telefoontje werd dat item meteen de dag erna geleverd. Top!
Pluspunten
Volledig assortiment Snelle levering
VerbeterpuntenEerste keer bestelling, verliep snel en soepel
Pluspunten
Snelle levering Goed verpakt pakketje Voordelig Extra kaddotje!
Pluspunten
Snelle levering + leuke attentie
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten