Pluspunten
Snelle levering en veel keuze in producten , ook producten die elders niet aangeboden worden. Kreeg ook gratis een flinke tube handcrème bij mijn bestelling (goed en ruikt lekker).
Pluspunten
Super netjes en snel geleverd en hele leuke verpakking...Is zeker geld waard!!!
VerbeterpuntenHeb ik niet. Ook leuk dat er gratis een handcreme bij zat...alleen maar pluspunten!
Pluspunten
quick delivery
Pluspunten
Alles duidelijk en goed geregeld.
Pluspunten
De communicatie is er wel maar incompleet. Bezorging heeft 2 dagen vertraging maar dat is dan ook het laatste wat je hoort
VerbeterpuntenCommunicatie
Pluspunten
het is de eerste keer dat ik dat krijg van de thuiswinkel kom er op te terug maar bedankt
Pluspunten
Ga zo door!
Pluspunten
Snelle levering en een leuk cadeautje.
Pluspunten
Erg snelle levering. Top
VerbeterpuntenHet beloofde cadeau helaas niet meegeleverd.
Pluspunten
scherpe prijzen en snelle levering
Prima produkten maar jammer dat DHL het pakketje gewoon in de tuin legt en het helemaal nat geworden is. Ik zou zeggen neem een ander bezorgbedrijf. Klacht al reeds ingediend bij DHl maar niet gehoord
Beste Lou, bedankt voor de review. Het spijt ons dat dit op deze manier is gelopen. Dat is uiteraard de bedoeling niet en er zijn uiteraard andere afspraken met DHL. Gelieve uw klacht ook via e-mail aan ons door te sturen zodat wij dit kunnen melden bij onze contactpersoon van DHL en zodat de bezorger wordt aangesproken.
Pluspunten
snelle levering goede kwaliteit prijs verhouding prima communicatie
Pluspunten
Alles goed ingepakt Mooie levering Denkt aan alle details ( pomp voor shampoo enz.) Producten goed ingepakt, dus geen schade