Pluspunten
Beschikt over de producten die ik zoek.
VerbeterpuntenGeen levering mogelijk naar Frankrijk, problematisch voor mij!
Pluspunten
Bestelling werd teruggestuurd naar afzender. Mail gestuurd naar firma. Direct antwoord terug gekregen. 's Anderendaags lag bestelling terug in de bus.
VerbeterpuntenBestelling gedaan met cadeauverpakking. Geen cadeauverpakking gekregen, maar er toch voor betaald.
Pluspunten
Goede kwaliteit
Pluspunten
netjes en snel afgeleverd
Pluspunten
De levering via DHL is voor mij reden om te bestellen. Post NL komt helemaal niet meer aan de deur, gelijk een bericht dat je het kunt ophalen in het dorp. Dan kan ik ook naar de plaatselijke drogist gaan. Ik ben slecht ter been, aan huis bezorging is juist een vereiste.
Verbeterpuntenik kan de beoordelingssterren niet aanvinken, reageert niet. nu reageren de ja / eerste keer klant knoppen niet
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden van alles!
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Alles wat je mag verwachten; prima communicatie en snelle levering.
Pluspunten
Goeie prijs-kwaliteitverhouding. Snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
De foundation die ik besteld heb was in een open verpakking - doosje was niet geseald en heeft "deukje" . Is dit dan wel het originele product van EA?...
Jammer dat u ons hiervoor niet even een mail heeft gestuurd. We hadden dan kunnen kijken voor u of we een passende oplossing hadden.
Pluspunten
Absolute great service and products. Super fast delivery to the NL and thoughtful gifts & free samples.
Pluspunten
Super snelle levering
Pluspunten
Leuk dat je er een gratis product bij krijgt. Groot assortiment.
VerbeterpuntenSnellere bezorging
Pluspunten
Snelle levering en leuk presentje