Pluspunten
Goed aanbod en hele snelle bezorging. Ik had oogschaduw van Lancome besteld en soms kunnen kleuren op een website iets afwijken van het fysieke product. Maar in mijn geval voldeed het precies aan mijn verwachtingen. Heel blij mee.
Pluspunten
Pluspunten
Makkelijk bestellen, snelle levering.
Pluspunten
snelle levering goede spullen matriaal
VerbeterpuntenBeloofde gratis cadeau wel er in doen niet vergeten En Je krijgt het wel maar bij de volgende bestelling dus wachten tot ik weer iets nodig heb
Pluspunten
product-prijs/aanbieding is positief
Verbeterpuntenop vrijdag een bestelling gedaan van 2x een artikel. Daar komen uiteraard de verzendkosten overeen. Het systeem geeft aan dat er slechts 1 op voorraad is. Ok, er wordt er dan 1 geleverd. Blijkt dat er vandaag (maandag) weer 4 beschikbaar te zijn. Dat weet je als bedrijf toch?
Vervelend dat u niet tevreden bent. Wij versturen dagelijks duizenden pakket. Wij kunnen niet aan elke klant vragen of ze meer producten hadden willen ontvangen. U kunt de volgende keer altijd een mail sturen naar onze klantenservice, met de vraag wanneer wij weer nieuwe voorraad binnen krijgen. U kunt dan eventueel wachten met de bestelling. Overigens hebben wij ook 6 winkels waar misschien nog wel voorraad was wat we naar onze webshop hadden kunnen laten komen als u even navraag had gedaan. Echter als u een bestelling plaats onder de €40,- wordt er standaard verzendkosten gerekend.
Pluspunten
correct verlopen
Delivery time was not as promised. Handle out to DHL was 2 days after order. Arrived 4 days after making order... I will not buy again
Dear mr, Thank you for your review. You have ordered on Wednesday evening (after 17h), we have processed your order on Thursday and delivery had indeed 1 day delay, delivery took place on Saturday.
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering van wat ik besteld heb.
Pluspunten
Het was de eerste keer dat ik bij jullie wat bestelde. Ben zeer tevreden over de communicatie en snelle levering.
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering.
Pluspunten
Gewoon snelle levering
Pluspunten
Betrouwbaar, snel, correcte afhandeling. Goede ervaringen met dit bedrijf.
Pluspunten
Voordat ik besteld had heb ik een medewerkster gesproken over welke shampoo en conditioner bij mij paste. Zij heeft mij erg geholpen en heb geen spijt van mijn aankoop. Ook de levering was prima en de producten waren netjes verpakt.
Pluspunten
Komt goed over. Alles goed voor elkaar.