Pluspunten
Fijn om via internet te kunnen bestellen. De winkel in Sluis is ook geweldig.Een feest om naar de winkel te gaan
Pluspunten
Heel vriendelijke telefoniste. Ze attendeerde mij op een fout in mijn bestelling en vroegen of ik het anders wilde. Dat wilde ik graag en het werd meteen geregeld. Super attent vond ik dat!!
Pluspunten
Supersnelle levering
Pluspunten
Snelle levertijd
Pluspunten
Snelle en goede levering
Pluspunten
Supersnelle levering, producten zijn heel goed beschermend verpakt. De producten zijn goed en uitgebreid beschreven op de website waardoor ik makkelijk mijn keuze kon maken. Veel aanbod van producten. De producten die ik heb aangeschaft zijn niet ergens anders te verkrijgen.
Pluspunten
Bestelling supersnel verzonden, ruim assortiment. We werd snel en vriendelijk op mail gereageerd. Fijne ervaring.
VerbeterpuntenVloeistofhoudende flessen met een stukje plasticfolie oid verpakken om lekken te voorkomen. Is zo zonde dat er product verloren gaat voordat het bezorgd is.
Pluspunten
Pluspunten
Snel, netjes geleverd
Pluspunten
Heldere website. Snelle levering
VerbeterpuntenGa zo door
Ik vind de aflevering van DHL niet goed. Eerst was er vertraging (geen notificatie van DHL) daarna niet bij buren afgegeven en moest ik weer een andere afspraak in plannen. 3 dagen extra wachttijd.
Pluspunten
Scherpe prijs, prima levering
VerbeterpuntenUh..geen
Pluspunten
-top producten -goede prijs -snelle levering -goed bereikbaar -duidelijke website
Pluspunten
Super snelle levering!