Pluspunten
Snel geleverd. Prima product ontvangen.
Pluspunten
Duidelijk, gemakkelijk te vinden en te bestellen en een goede communicatie. Snel geleverd.
VerbeterpuntenAls je opgeeft dat het 's avonds bezorgd moet worden, want dat kan je kiezen. Dan moet het ook wel 's avonds komen en niet in de middag. Ik was toevallig thuis.
Pluspunten
goede snelle bezorging
Verbeterpuntengeen tips
Pluspunten
Snelle levering. Geen negatieve punten te noemen.
Pluspunten
snel,makkelijk en betrouwbaar....en als ectra de handcreme gratis....superleuk
Pluspunten
scherpe prijzen en snel geleverd
Verbeterpuntenalle producten van lucovitaal aanbieden
Pluspunten
Goed prijs
VerbeterpuntenMeer voorraad en artikel met goede datum inlevering
Jammer dat u niet tevreden bent. We hebben u via de mail een retourlabel gestuurd waarmee u het product met de houdbaarheids datum van Juni aan ons kunt retourneren. Spijtig dat dit niet voldoend voor u was.
Pluspunten
De producten zijn snel en netjes geleverd. Compleet en 1 van de goedkoopste en ik kreeg er zelfs gratis een pompje bij voor de shampoo . Een andere site bracht hiervoor 1,60 in rekening. Ik ben dus zeer tevreden en zal de volgende keer weer hier shoppen.
VerbeterpuntenGa zo door!!
Pluspunten
Zie boven, èn een reuze symphatieke en behulpzame dame (van de klantenservice, Judith) aan de telefoon.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ruime keus aan parfums mooie website en zeer snelle levering gewoon een top winkel.
Pluspunten
Overzichtelijke site! Snelle levering en niet duur!
Pluspunten
VerbeterpuntenEr werd gezegd dat ik een gratis handcreme kreeg. Die zat er niet bjj
Pluspunten
Betrouwbaar, snel en goede prijs