Pluspunten
Leveringen zijn altijd snel. Weet dat als een product thuis op is, ik binnen 2 werkdagen weer verder kan.
Pluspunten
Hele duidelijke site en supersnelle levering
Pluspunten
Snelle levering, pakje keurig netjes verzorgd
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering. Fijn dat je het pakket kan ophalen bij een oppikpunt
Pluspunten
Voordelig, snelle levering, duidelijke website
Pluspunten
Pluspunten
Vervanging van product dat bijna vervallen was gebeurde snel en zonder problemen
Pluspunten
Helaas heb ik tot nu mijn product niet ontvangen. Is meer dan een week sinds ik wacht! Slechte service!
Goedemorgen, Jammer dat u niet direct contact met onze klantenservice heeft opgenomen. Ik heb direct een onderzoek laten opstarten door dhl naar uw pakket. Ik zie dat het pakket al 4x vertraging heeft opgelopen. als ik meer informatie heb zal ik u via de email op de hoogte brengen.
Pluspunten
Heel slechte service 1 week lang gewacht voor mijn besteling. En dan nog verkeerde bestelling dan via mail saskia mij nog de schuld geven , geen klanten vriendelijkheid sorry.
VerbeterpuntenBij fouten die jullie maken de klant toch gerust stellen en vriendelijker zijn danku , nooit meer hier bestellen jammer genoeg
Goedemiddag. Als ik zo in de gegevens van u kijk, heeft u bij de eerste bestelling op 2 december, 2 shampoo's en een masker besteld. Mijn collega heeft deze bestelling voor u geannuleerd, en opnieuw aangemaakt op 3 december. U moest hiervoor nog een bedrag betalen waardoor het pakket iets later verstuurd is. U heeft op 7 december een shampoo, conditioner en een masker mogen ontvangen. Mijn collega heeft aangeboden om de conditioner terug te sturen, maar u heeft er zelf voor gekozen dit product te houden.
Pluspunten
Een diversiteit van goede kwalitatieve producten. Scherpe prijzen. Ondanks de drukke periode van Black Fryday en Sint Nikolaas snelle bestelling
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Everything was very good.
Pluspunten
Altijd correcte levering etc
VerbeterpuntenBijv keer proefmonsters van het bestelde merk meegeven.
Pluspunten
Snelle goede service