Pluspunten
Doet precies wat ze beloven!
VerbeterpuntenZou ik even niet weten
Pluspunten
Prima artikelen Zeer snelle levering
Retour sturen zijn kosten aan verbonden en vind ik niet duidelijk op de website staan/ over gesproken. En niet meer v deze tijd! Bestel daarom niet meer bij jullie! Sorry
Goedemiddag mevrouw, We begrijpen dat dit vervelend is, maar wij vergoeden de retourkosten enkel wanneer wij een foutief of defect artikelen hebben opgestuurd. Indien dat niet het geval is, zijn de kosten voor de retourzending voor uw eigen rekening. Dit staat duidelijk op de website onder het kopje 'retourneren'
Pluspunten
Zeer plezant dat ge altijd een staaltje krijgt
Pluspunten
Snel antwoord op vraag en zeer snelle levering
VerbeterpuntenHoge verzendkosten, veel verpakkingsmateriaal nodig voor piepklein flesje dat onbreekbaar is
Pluspunten
Pluspunten
volgende dag bezorg zoals vermeld.
VerbeterpuntenDHL komt wanneer zij zelf willen.... of verzuimd ook wel eens te komen. Zou een reden kunnen zijn om volgende keer elders te bestellen die samenwerkt met TNT
Pluspunten
scherpe prijzen en snelle levering
Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen.
Ik heb extra betaald voor levering in de avond. Twee avonden gewacht en kwam zaterdag overdag. Heel vervelend!
Jammer dat u niet even contact met ons heeft opgenomen. Ik zal deze klacht melden bij dhl.
Pluspunten
supersnel geleverd
Verbeterpuntengeen