Pluspunten
Foute levering, snel hersteld en opgelost!
Wij vinden het heel vervelend dat u niet tevreden bent over de levertijd van uw pakket. Als u voor 17:00 besteld word u pakket de volgende dag bezorgd. U heeft de bestelling op vrijdagavond geplaatst waardoor wij het pakket niet eerder konden versturen dan de maandag.
Pluspunten
Kwaliteitsproducten en correcte afhandeling bestelling.
VerbeterpuntenHelemaal ok
Pluspunten
Voor 17 uur besteld. Volgende dag smorgens al in huis.
Pluspunten
Groot assortiment, gemakkelijk betselproces.
VerbeterpuntenOp zondagavond besteld, dus op dinsdag het pakketje verwacht, maar dit was er echter pas op woensdag.
Pluspunten
Ondanks het pakketje niet meteen de volgende dag er was toch een super oplossing aangeboden
VerbeterpuntenDat ze afhankelijk zijn van de pakket bezorger en daardoor sms een dag langer duurt. Hier kunnen ze zelf niks aan doen maar daardoor krijg je wel klanten die vragen waar hun pakket blijft
Pluspunten
Always an extra present with the order
Pluspunten
Goed assortiment, snelle levering
Pluspunten
Prijs
VerbeterpuntenBeter naar de klant luisteren Eigen fout beter oplossen Klant in zijn waarde laten
U had al aangekondigd dat u ons een slechte review zou geven. Spijtig dat u niet tevreden bent over onze oplossing die wij u hebben geboden via de email. Wij hebben uw klacht doorgezet naar DHL.
Pluspunten
Heel vlotte en snelle levering. Nu hoef ik niet meer speciaal naar de winkel te gaan om mijn producten aan te vullen.
Pluspunten
Geen. Na mijn telefoongesprek is er nog steeds geen bestelling geleverd. Ik bel morgen opnieuw.
VerbeterpuntenBestellingen gewoon volgens afspraak leveren
Beste mevrouw, bedankt voor uw review. Er is inderdaad iets mis gegaan met de levering van uw pakket, uw pakket is afgeleverd aan DHL maar blijkbaar al zoek geraakt voordat deze gesorteerd kon worden. Wij hebben u vanochtend reeds een bericht gestuurd dat we uw zending opnieuw versturen. Helaas kan er wel eens iets mis gaan met de verzending.
Pluspunten
Netjes en correct geleverd
Pluspunten
Alles prima. Over de nazorg en de garantie kan ik niet oordelen