Pluspunten
Leuk dat je een klein kadootje gratis bij je bestelling meegezonden krijgt, en nog nuttig ook: ik ontving een miniatuurtje van dezelfde serie die ik in het groot had gekocht, en ook nog een lippenbalsem. Héél attent! En dit terwijl de prijzen gelijk zijn aan andere sites, dus zeker ook marktconform. (je betaalt niet je eigen kadootje...) Levering snel via DHL. Helemaal prima!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Ik ben zeer netjes en correct te woord gestaan omtrent de vragen die ik had en goed geholpen.
Verbeterpuntennet
Pluspunten
Prettig te woord gestaan.
Pluspunten
Snel en netjes verpakt geleverd
Pluspunten
Perfect!
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs, alles makkelijk te vinden.
VerbeterpuntenIk kreeg een cadeautje wat lief was, maar juist een product waar ik niks meer mee wil. Ik kocht Aleppo zeep om bij de chemicaliën weg te komen, en kreeg een product dat er vol mee zat. Maar ik vond het toch lief. Ik heb het aan iemand anders gegeven, die er niet mee zit. :)
Pluspunten
Snel geleverd prima verpakt
VerbeterpuntenOp dit moment geen verbeteringen
Pluspunten
Supersnelle afhandeling, goede producten en snelle verzending. 10/10
VerbeterpuntenGratis verzending lokt vele extra klanten :-)
Pluspunten
eerste keer alles prima verlopen
Pluspunten
Snelle levering. Plus extra cadeautje
Pluspunten
snelle service. top!!!