Pluspunten
Snelle levering en uitstekende kwaliteit!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle bevestiging en updates over de status, kreeg een code om het pakket te volgen. Was stevig verpakt.
VerbeterpuntenIk heb geen aanmerkingen, zeer tevreden.
Pluspunten
Verbeterpuntenlevertijden proberen in te korten zodat je niet een halve dag kwijt bent om maar thuis te wachten op je pakket
Pluspunten
Pluspunten
Kwalitatieve producten, snel geleverd.
VerbeterpuntenLet erop dat alle doppen goed gesloten zijn zodat de shampoo niet kan uitlopen in de doos. In de winkel heb ik een klantenkaart, gezien ik nu geen tijd en via internet besteld kan, is er dan ook een spaarsysteem?
Pluspunten
Het is geweldig
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super het pakketje was er heel snel er zat zelfs een cadeautje bij.
Pluspunten
16.55 nog besteld en keurig de volgende dag geleverd. Netjes op de hoogte gehouden.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Veel keuze
Pluspunten
Ze hebben zelfde dag nog contact met me opgenomen aangezien in een postbus niet geleverd kon worden. Na een ander adres opgegeven te hebben kreeg ik direct response dat het pakketje dezelfde dag nog verstuurd werd
Pluspunten
Alles loopt op wieltjes !
Pluspunten
Ik heb hier voor het eerst besteld. Binnen een dag al geleverd met een scrub cadeau.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Een hele snelle levering en een lage prijs voor de producten, super tevreden.
Pluspunten
Houen zo
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan!