Fantastisch!!

Wat een fijne webshop en zeer klantvriendelijk en gebruiksvriendelijk! Ik had mijn spullen snel en netjes! Dank jullie wel!

Goede duidelijke communicatie

Goede duidelijke communicatie

Dik tevreden

Mijn bestelling kwam snel en de prijzen zijn scherp. Ik ben hartstikke tevreden en kom zeker terug voor een volgende bestelling!

Prima, volgens afspraak geleverd

Prima, volgens afspraak geleverd

Snelle levering, product voldeed aan de verwachtingen, en de extra handcrème + gezichtsmasker is altijd leuk

makkelijk shoppen

Al jaren bestel ik via jullie vichy producten, ben tevreden met het product en hoe jullie het snel afwerken, en altijd n klein kado bij de levering :)

Snel

Prima. En goed persoonlijk contact!

Beauty Plaza is goed bevallen. Alleen de levering met DHL zoals gewoonlijk niet fijn

Snel en goede prijs

Snel en goede prijs

Ruim assortiment

Vlotte verzending, ruim assortiment.

Perfect!

Kreeg ook nog een gratis handcrème erbij ❤️

Het product is vlot geleverd.

Een snelle levering, nadat ik het product heb besteld.

Prima producten en snelle levering

Prima producten en snelle levering

zeer tevreden

houden aan afspraak

Heel goed en snel en kreeg er een tube handcrème bij kado, heel leuk

TOP!

Altijd goed verpakt en altijd een leuke verrassing erbij! Deze keer een heerlijke handcrème! Ben enorm fan van Beautyplaza!

Zie boven

Prima opgelost

Goede kwaliteit

Snelle levering.

Tevreden!

Mooie prijzen en snelle levering. Ben zeer tevreden

Alles was snel en netjes bezorgd en qua prijs waren ze goedkoper dan de andere winkels dat vind ik zeker heel positief

Juiste product en snelle levering

Het viel niet mee om het juiste product te vinden via het internet voor een aardige prijs, maar bij BeautyPlaza hadden ze het! Het is een duidelijke en overzichtelijke website waar je snel kunt vinden wat je zoekt. Ook werd het supplement snel geleverd; de volgende dag al. Ik had wel iets meer willen bestellen dan de toegestane limiet van 3 stuks, maar ik begrijp het wel. Dit supplement valt bij mij het beste en ondersteunt heel goed bij vermoeidheid.

Snelle levering en de kleinst mogelijke verpakking

Ik heb altijd nog goede ervaring gehad, als ik in Zeeland woonde zou ik het zelf ophalen en een leuke dag ervan maken in Sluis

Aan te bevelen

Snelle en efficiënte levering, goede communicatie

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis