Pluspunten
Snel antwoord op vragen en snelle levering + leuk cadeau
Pluspunten
Alles in orde, TOP! Communicate, verzending, prijzen, ....
VerbeterpuntenDoe zo verder :)
Pluspunten
Heel snel. Bedankt voor cadeautje.
Pluspunten
Keurige levering en duidelijke website
Pluspunten
Snelle bezorging en leuk cadeau. Helemaal top.
Pluspunten
zeer vlugge levering! top!
Indien je je onderscheidt van andere internet leveranciers door een cadeau aan te bieden bij een bestelling dien je dit ook te leveren.
Beste klant, bedankt voor uw review! Wij hebben u via e-mail een passende oplossing aangeboden.
Pluspunten
Gratis verrassing meegeleverd :-)
Pluspunten
Prettig dat de bestelling zo snel geleverd word!
Pluspunten
hele vlugge en correcte levering
Pluspunten
Snelle levering, goede producten
Verbeterpunten-
Pluspunten
Duidelijke site . Eenvoudig te bestellen En nog een kadetje erbij.....wat wil je nog meer?
Materiaal beter verpakken. Flesje van de shampoo was kapot.
Pluspunten
Was mijn eerste bestelling en die werd correct uitgevoerd met mogelijkheid tot betalen na levering. Dit is prettig als je voor de eerste keer zaken doet met elkaar.
VerbeterpuntenGeen