Pluspunten
snelle levering en goede verpakking
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Heel snel geleverd prima
VerbeterpuntenHeb ik niet
Pluspunten
Snelheid en assortimentb
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
++broad catalogue; ++quick service I recommended it to my sister.
Pluspunten
Keurige en snelle levering!
Pluspunten
Levering gebeurt zoals vermeld op de site. Voor 17:00 besteld volgende dag in huis
Pluspunten
Ik vond conditie shampoo Dat het niet werkt zo als het op flesje staat
Pluspunten
Heel goed geen woorden voor!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle en goed verpakte levering, tegen redelijke prijs.
Pluspunten
Wat leuk dat ik bij mijn bestelling nog een heerlijke douchecrème als kado kreeg!
Pluspunten
Alles goed ontvangen.
VerbeterpuntenHeb 1 product die beschadig was (doos van 1 product)
Pluspunten
Betrouwbare webwinkel.
VerbeterpuntenMeer informatie over het product wel gewenst. Ik kon niet opmaken uit de tekst of ik inderdaad nu een fles en stokjes had besteld. En het product is duur, maar de prijs is kennelijk niet door de winkelier te bepalen. Als derde punt: is het mogelijk om te verzenden met minder verpakkingsmateriaal...
Pluspunten
goede service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
duidelijke website/shop
Pluspunten
Dank U, het was perfect want de postbode heeft het pskketje asn mijn overbuurvrouw gebracht omdat ik niet thuis was.
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Het is snel en correct afgehandeld
VerbeterpuntenHeb meer vertrouwen in jezelf als bedrijf want als het goed is is het goed. En laat niet iedere klant bij iedere bestelling zijn of haar verbeterpunten moeten aangeven. Ik vind dat jullie het goed genoeg doen!!