Pluspunten
Duidelijke communicatie, duidelijke site. Zending compleet te volgen. Leuke attentie bij de aankoop.
Pluspunten
Toen ik zag dat het product de helft kostte dan bij de winkel waar ik het normaal koop twijfelde ik of het wel geleverd zou worden...het was er een dag later al!
VerbeterpuntenBlijf zo doorgaan
Pluspunten
Zegt wat het beloofd voor 17.00 besteld volgende dag in huis perfect
Pluspunten
Geen klachten tot nu alles oke
VerbeterpuntenJammer dat niet voorradige artikelen, als niet vooradig zichtbaar blijven bij de saleoptie.
Pluspunten
code van track en trace was onbekend in het systeem van DHL maar werd prima op gereageerd door jullie. Groet
Pluspunten
kan alles goed vinden dank
Verbeterpuntenervaring is super snelle levering
Pluspunten
Altijd fijn een kleinigheidje bij je bestelling!!
Pluspunten
Snelle levering, goede en volledige communicatie, een extra kadootje in de bestelling :-)
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke website, prima prijs.
Pluspunten
Goede prijzen, goed verpakt, snel geleverd en ook nog een cadeautje erbij gekregen.
VerbeterpuntenNiets.