Pluspunten
Cadeautje meegeleverd, erg attent
Pluspunten
Alles goed verwerkt en geleverd zoals op de site aangegeven van dit bedrijf. Eigenlijk geen negatieve punten te vermelden.
VerbeterpuntenDe zending via DHL was op het doorgegeven DHL nummer niet te volgen. Bleef constant op niet bekend staan, tot na de levering. Vreemd, zegt iets meer over organisatie bij DHL dan over het bedrijf HBB24.
Pluspunten
Snelle en nette levering van de producten.
Pluspunten
Zeer snelle en verzorgde levering van de producten.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering ...fijne bodylotion gratis bij bestelling gekregen .
VerbeterpuntenZou niet weten
Ik ben niet zo enthousiast over DHL.
Pluspunten
duidelijke website
Pluspunten
Mijn pakje is nooit aangekomen - of nog niet aangekomen. Ik heb geen informatie erover gekregen.
Zorgen voor meer naamsbekendheid
Pluspunten
Werkelijk fantastisch hoe de bestelling en de levering hebben plaatsgevonden. Simpel en snel!