Pluspunten
Materiaal is goed verpakt. Bestelling is vlot geleverd.
Pluspunten
Goede en correcte klantenservice.
Pluspunten
Super goedkoop snelle levering
Levertermijn duidelijker meedelen van bij de bestelling!
Pluspunten
De website is overzichtelijk en duidelijk! Snelle levering! Super blij met mijn aankopen.
Pluspunten
Ga zo door. Dan zal je tevreden klanten houden.
VerbeterpuntenAlles naar wens!
Pluspunten
Snelle levering -
Pluspunten
Snelle levering en goedkoper als andere web winkels
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke informatie wanneer je vragen hebt
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
VerbeterpuntenDe afspraken na komen op tijd leveren nog steeds niet geleverd zelfs geen verzendbevestiging
Beste mevrouw Staelens, Bedankt voor uw review, spijtig dat u niet eerst contact met ons opneemt. Uw pakket is namelijk al enkele dagen beschikbaar op de afhaallocatie. Blijkbaar gaat er iets mis met de spamfilter van uw e-mail. Aangezien het zowel bij ons als bij Bpost niet gelukt is om een e-mail bij u te bezorgen. Gelieve contact met ons op te nemen zodat we u van de link kunnen voorzien waarop staat dat u de zending kan afhalen.
ik bestel vaker
Pluspunten
Bestelling netjes ingepakt ontvangen met top producten tegen een zeer goede prijs! Ik ga zeker weer bestellen!
Pluspunten
Kwaliteit en beschikbaarheid van de producten die ik gekocht heb.
VerbeterpuntenDe communicatie tussen HBB24 en DHL moet echt verbeteren. Zondag avond het product besteld. Geleverd op donderdag avond om om half 10 's avonds. Communicatie tussen HBB24 en de klant is OK.
Pluspunten
Leuk een presentje meegestuurd. Ik beveel het bedrijf aan en ben voor het eerste keer klant, zal vaker bestellen
Pluspunten
Snelle levering goede prijs jammer van de verzendkosten
VerbeterpuntenVerzendkosten