Pluspunten
Prijs, snelle levering op dag en tijd wat is afgesproken en krijgen wat je besteld hebt.
VerbeterpuntenZou het niet weten.
Pluspunten
goede prijs snelle levering
Pluspunten
super.
Pluspunten
Fijn dat je gelijk aangesproken wordt met een chat bericht; dat als je vragen hebt, je die meteen kan stellen. Snelle levering. Ik had vrijdag middag voor 17:00 besteld en had mijn pakket op de zaterdag middag! Super fijn!
VerbeterpuntenMisschien de webshop ook zo bouwen dat je de producten kunt filteren aan de hand van jouw haartype. Bv; droog en beschadigd haar.. of gekleurd haar.. dat zou ook fijn zijn :) Kun je gelijk alle producten die je nodig hebt op een rij zien
Beste klant, kunnen we u ergens mee helpen? We begrijpen niet waarom u ons onvoldoende beoordeelt.
Pluspunten
Goede produkten, zeer goede aanbiedingen en snelle aflevering. Kan asbsoluut aanraden.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Supersnelle levering, goede prijs en zeer nette communicatie.
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Veel op voorraad
onduidelijk website
Pluspunten
Goed aanbod
VerbeterpuntenOp het moment weet ik niet