Pluspunten
Goedkoopste prijs voor bestelde producten online.
Pluspunten
Goedkoop en betrouwbaar. Verzending worden aangetekend verzonden (mits €40,00 of meer).
VerbeterpuntenIn het verleden heeft hbb24 leveringen verzonden via de post. Maar nu gaat alles via DHL. Wegens slechte ervaringen te hebben gehad met DHL ben niet al te blij mee dat ook hbb24 heeft gekozen goederen te laten verzenden via dit vervoerbedrijf.
Pluspunten
Levering sneller dan verwacht en een hele fijne prijs betaald!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mooie prijzen, ruime keuze en super snelle levering. Hier ga ik vaker bestellen! Leuk dat er ook gratis proef-spulletjes bij zaten.
VerbeterpuntenIk vond de site niet zo prettig werken. Met name de zoekfunctie werkte niet altijd even goed (vulde aan, wanneer ik typte, ook wanneer ik aangaf dat ik iets anders wilde typen). Ook zich soms op merknaam, maar kreeg ik niet alle producten van dat merk te zien. ‘t Kostte dus nogal wat tijd om dingen bij elkaar te zoeken.
Pluspunten
Goed verpakt, snel verzonden en goede communicatie
Pluspunten
Snelle levering, prijs goed
Pluspunten
Goede en overzichtelijke site. Bestellen makkelijk; levering netjes en vlot!
Pluspunten
Snelle communicatie, duidelijke site, alles netjes verpakt, snelle levering en goede prijs
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel, betrouwbaar, goede prijs. En leuk kadootje
Pluspunten
Zoals hierboven vermeld bij puntenbeoordeling : score 10/10, alles perfect in orde !
VerbeterpuntenNiet van toepassing
Pluspunten
Non-nonsense site
VerbeterpuntenControleren of de gratis samples ook zijn toegevoegd, ziet een beetje stom uit als het met bestellen en op de rekening staat maar niet wordt bijgevoegd