alleen bericht gekregen dat men het aan 't inpakken was, niet dat het verzonden was of gebracht werd
Pluspunten
Leuk als je er gratis wat toegevoegd krijgt
Pluspunten
Enorm veel keuze en zeer snelle levering. Namiddag besteld en de ochtend nadien al geleverd in België.
Pluspunten
Handige website, snelle levering.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering en artikel keurig verpakt en tevens een extra cadeautje.
Heb de bestelling nog steeds niet ontvangen - maandag 17 juli om 18.00u besteld !!!!
Beste klant, bedankt voor uw review. Gelieve allereerst onze klantenservice hierover te mailen, zodat dit opgelost kan worden: [email protected]
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Er zijn altijd sales.
VerbeterpuntenDe email van de pakket status komt soms wat laat.
Pluspunten
Snelle service, goed van prijs
Pluspunten
Goede prijs
VerbeterpuntenVerzendenkosten mogen lager
Pluspunten
Alles perfect en super aanbod!
VerbeterpuntenMeer zoekcritera, product zoeken geeft vaak te veel resultaten. Gerichter kunnen zoeken zou handig zijn
Pluspunten
Correct en snel !
Pluspunten
goede prijs
Verbeterpunteneven laten weten dat bezorging wat langer duurt ivm zending buitenland (denk ik). Vroeg me na vier werkdagen af of het wel goed ging.
Pluspunten
10 ben zeer content over de produckten. En ook met de levering. Kan niet beter .
VerbeterpuntenGeen. Alles tip top