Pluspunten
Afgeleverd zoals besproken.
VerbeterpuntenHet was het ronduit stuitend om op maandag al 2 x spam te moeten ontvangen van uw bedrijf. Daarmee is uw bedrijf op onze zwarte lijst gekomen. We willen iets kunnen bestellen zonder daarna door een bedrijf te worden lastig gevallen met irritante spam.
Beste, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien in ons systeem dat u op vrijdag ná 17.00u heeft besteld. Dit betekend dat uw bestelling op maandag wordt verwerkt en verstuurd. Daar wij in het weekend niet aanwezig zijn. Wat betreft de e-mails die u op maandag heeft ontvangen. Dit is uitzonderlijk. Wij wilden graag onze klanten erop attenderen dat zij nog één dag gebruik konden maken van gratis verzending. Het spijt ons ten zeerste dat u hier overlast van heeft ondervonden. Met vriendelijke groet, HBB24
Pluspunten
Mooi aanbod, snelle levertermijn, goed ingepakt.
VerbeterpuntenDe website gaf tot 5 maal toe een foutmelding bij de sta om te betalen. Dit in verschillende browsers. Ik heb een dag gewacht en dan was alles weer in orde.
Pluspunten
Correcte informatie. Correcte prijs
Pluspunten
Netjes ingepakt en geleverd alleen jammer dat het kadootje niet keus bied nu al 2x weg moeten gooien omdat ik allergisch ben das toch domper.
VerbeterpuntenLaatste bestelling van zo'n 70 euro gewoon in de tuin gegooid (letterlijk over het hek gegooid) is vervoerder maar gaf toch minder prettig gevoel
Pluspunten
prijs betrouwbaar
Pluspunten
Correcte servies. Leuk een gratis artikel.
VerbeterpuntenDoe zo verder goed zo
Pluspunten
Prima, snelle levering
Pluspunten
Prijs/kwaliteit top, binnen 24 uur geleverd, bestellingen lopen heel vlot!
Verbeterpunten/