Als je op de site schrijft dat wanneer je voor 17 uur besteld uw bestelling de volgende dag in huis is, dan moet dat ook zo zijn. Ik bestelde mijn product speciaal een dag voor mijn vrije dag, het werd een dag later geleverd toen ik niet thuis was waardoor ik 2 dagen langer moest wachten voor ik mijn pakket in ontvangst kon nemen.
Pluspunten
Extra kadootje is geapprecieerd
Verbeterpuntensnelheid levering (logistieke partner) + bij buren afleveren zoals aangegeven in plaats van naar postkantoor te brengen
Pluspunten
Zeer snelle service
Pluspunten
Alles is prima verlopen, kan hier niks op aanmerken.
Pluspunten
Supersnelle levering. Een aanrader!
Pluspunten
correcte prijs en levering
Pluspunten
Snelle service. Correct en betrouwbaar. Leuk om extra cadeautje te krijgen.
VerbeterpuntenGratis verzending.
Pluspunten
Super merci voor de staaltjes
Pluspunten
Snelle levering van de producten alles was op voorraad.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten