Pluspunten
zeer positieve ervaring. bestelling via website vlot en overzichtelijk. levering conform afspraak en via de mail te volgen
Pluspunten
Zeer prijselijk tov andere sites!!! Goede en duidelijke communicatie en perfect nakomen van afspraken!
Pluspunten
Duidelijke website, handig in gebruik en snelle levering. Super leuk dat er "cadeautjes" gegeven worden. Ik raadde dit meteen aan aan mijn ouders:
Pluspunten
Vlotte verzending en goed ingepakt!
Pluspunten
geen negatieve punten
Verbeterpuntenalles oké
Pluspunten
Mijn product werd een week later dan gepland geleverd en toen ik contact hierover zocht werd ik zeer prettig geholpen en gecompenseerd met een cadeaubox.
Pluspunten
Ben zeer tevreden!
VerbeterpuntenAssortiment vergroten met b.v. huidverzorgingsproducten, Iets luxere maar betaalbare make-up (Bourjois) etc.
Pluspunten
Snelle, correcte levering. Leuke attentie bijgestuurd! Zeer scherpe prijzen!
Pluspunten
n.v.t.
VerbeterpuntenGaarne geld terugstorten. Niets geleverd gekregen. Aldus DHL zou pakketje 3 juni tussen 09.00 en 13.00 u bezorgd worden. Er is niet aangebeld, noch kaart in de bus.
Pluspunten
Heel tevreden!