Ik ben een tevreden klant.

De bestelling werd binnen enkele dagen geleverd.

Erg blij!

Het product wat ik graag wilde hebben was leuk afgeprijsd, hierdoor kon ik iets anders wat ik ook nodig had erbij kopen en kwam ik uit op hetzelfde bedrag als product 1 zonder korting. Eentje gratis dus (girlmath)! De verzending is erg snel gegaan, waardoor ik de producten snel kon gebruiken. Hier kreeg ik zelfs een conditioner en 4 samples gratis bij! Zeker tevreden en zal vaker bij BeutyPlaza bestellen!

Groot assortiment, goede prijzen en snelle levering.

Ik ben erg tevreden over Beautyplaza. Ze hebben een uitgebreid assortiment met goede prijzen en soms ook mooie aanbiedingen. Levering was ook snel en netjes en heel leuk dat er een verrassingsproduct bij zat. Ik ben erg tevreden!

Als goed als ooit

Als goed als ooit

Ondank het slechte weer

Toch vrij snel geleverd.

Fijne service groot assortiment snelle levering altijd een leuke attentie ook

alles goed geregeld

alles netjes verzorgd

Aflevering na4 dagen

Voor 5 uur besteld de volgende dag in huis. Deze leuze klopt deze keer niet om 16.40 op donderdag besteld kreeg de volgende dag om 14.45 een mail dat het aan gemeld was het pakket was 4 dagen later pas ontvangen

Uitstekende ervaring

Kwaliteitsproducten voor aantrekkelijke prijs. Snel geleverd. Altijd met extra kadootje, maar dat ging deze keer mis. Zelfs dat werd, na contact, netjes opgelost.

Niet goed pakket nog niet ontvangen

Heb het pakketje nog steeds niet ontvangen

Prima producten en leuk een gratis haarmasker Kreeg wel een verzoek om te beoordelen terwijl ik mijn bestelling nog niet binnen had, communicatie kan dus beter , voor de rest is het prima afgehandeld

Bestellen, betalen en geleverd, dus prima!

X

X

Snel

Positief

slecht

want ik heb mijn producten nog steeds niet ontvangen

snelle bezorging ondanks gladdigheid en sneeuwbuien

ruime keuze in artikelen

Prijs/kwaliteit goed.

Geleverd in de sneeuw, op tijd, goede prijs en kwaliteit.

All good

received my order on time and in good condition

Voor het eerst wat besteld en het was vlug. Dus super.

Gewoon goed

Super vlug geleverd Netjes verpakt Ook nog een kadotje gekregen.

Ik ervaar altijd snelle levering, en vind dan nog iets extra’s in de verpakking ook! Een aanrader!

Tevreden klant, door snelle levering.

Slecht!

Totaal geen bevestigingsemail van mijn bestelling, geen track and trace. Helemaal niks. Ik heb jullie klantenservice gecontact, ook geen gehoor. Ik heb het pakketje wel ontvangen uiteindelijk maar ik ga nooit meer bestellen!

Zeer tevreden over Beautyplaza

De producten waren heel snel binnen en er zat een heerlijk cadeautje bij. Een tube handcrème die lekker fris ruikt en snel intrekt. Smeer mijn handen elke dag ermee in, heel fijn bij deze koude temperaturen buiten. Bedankt voor jullie goede service, ik ben een hele tevreden klant.

Kan t nog niet zeggen

Door de heftige sneeuwval is mijn pakket nog steeds niet aangekomen… Normaal Altijd goeie ervaring met Beautyplaza. Verpakking mag soms wel wat steviger.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG