Niets ontvangen

Ik heb tot op heden niets ontvangen. Het bestelde is niet bezorgd! We kunnen dit checken via onze deurbel. Het verzoek deze bestelling alsnog bij mij te laten bezorgen!

Product is niet schuimend. Pomp werkt niet??

Toen ik de foam wilde gebruiken werkte de pomp niet. Er kwam geen schuim ( foam ) uit alleen een heel klein beetje vloeistof. Dus onbruikbaar. Wat nu?? Helaas wordt mijn e-mail adres onderaan niet opgenomen door deze site. Het is [email protected]

Er waren twee producten niet geleverd. Hierover een mail gestuurd en de producten werden direct geleverd!

Geweldi9

De bestelde artikelen zijn binnen, ik vind het alleen jamer dat het cadotje een schampoo is met troep er in ik heb juist alleen maar spullen besteld zonder sulflaten en zo.

Zeer goede organisatie

Heel goed , Bestellen en binnen een paar dagen in huis .

Niet tevreden

Mijn product lijkt niet origineel en foundation is niet zelfde kleur als de originele merk. Sorry maar ik zou jullie niet aanraden.

Snel en goed

Zoals altijd prima spullen en goed verpakt en snel geleverd

Optijd geleverd, goede service en goed product

Mooie en duidelijke website snelle levering

De website is duidelijk met uitgebreide informatie over het product zelf. De prijzen zijn lager dan andere aanbieders. Levering gelijk de volgende werkdag top!

Kinderachtig

Voor een iets lagere prijs word je gebombardeerd met kleutertaal-communicatie.

Zeer vlot

Dag 1 besteld dag 2 in huis

Vichy Homme producten snel in huis

Prima cosmetica postorderbedrijf met een overzichtelijke website. Leuke bijkomstigheid is dat er altijd een verrassing (kadootje) wordt meegezonden. Hier ga ik vaker bestellen

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering met een leuk kadotje! Duidelijke uitleg van producten op de website.

Snel en accuraat

Een product wat ik nergens anders in Nederland kan kopen, maar wel bij Beauty Plaza. En de volgende morgen al in huis.

Snelle bezorging

Uitstekend product

Bestelling snel verzonden. Leuke aanbiedingen!

Goede producten aan goede prijs

Echter, er wordt een dag van levering aangegeven bij de bestelling. Deze datum wordt niet gehaald. Hou dus bij bestellingen rekening met een levering dag later

Zo fijn dat ze label m fashion editie aanzet spray hebben

Klantvriendelijk, deskundig, houden zich aan de afspraken. Ook leuk om eens de winkels in Sluis te bezoeken.

Fantastische producten

Goede producten en een snelle levering

Ótima loja, super recomendo!

Ik vond de winkel geweldig! Fantastische producten, attente service en die speciale touch die het verschil maakt.

Pakket niet afgeleverd, klant kwijt

Ik bestelde regelmatig bij Beauty Plaza, helaas is een pakket verdwenen en nooit bij mij afgeleverd (ik woon in een flat), volgens de bezorging is het afgeleverd maar ik ben mn geld kwijt en geen spullen. Ik bestel voortaan ergens anders en laat het bezorgen bij een post NL punt

Prima product en goede afhandeling.

Top !!

Snelle levering en mooi cadeau bij gekregen ... merci

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG