goed en snel

helemaal prima

Goeie en snelle service

Besteld en snel.ontvanfen met kadootje. Top

Alles is prachtig

Grote keuze van cosmetica. Levering was erg snel

Super alles geregeld

Goede prijs kwsliteit

uitstekende service,had het product al de volgende dag in huis!

Bestelling snel afgehandeld en ontvangen. Top.

Subliem

Correcte dienst

Bestelling via telefoon

Ik had problemen met mijn paswoord en kon mijn bestelling niet plaatsen Ik heb gebeld en het werd opgelost Ik heb op voorhand betaald en het is in orde gekomen

Ik ontving een mail voor korting maar bij bestelling niet te ontvangen

Op de dag dat ik een mail ontving voor korting ivm verjaardag, heb ik een bestelling geplaatst. Helaas kreeg ik de beloofde korting niet. Na Whatsapp contact werd ik niet aardig behandeld. Ook na het sturen van een screenshot van de ontvangen mail. Teleurgesteld over het contact en beloofde korting!!

Snelle bezorging en ook nog 2 geleverd ipv 1 en een leuk cadeautje erbij, super!

Fijne webshop

Zeer fijne webshop, gunstige prijzen, goed verpakt en snelle levering. Een aanrader !

Snelle levering Goedkoper dan de drogist

Snelle levering van de bestelde producten

Komen afspraken van levering na. Prima service!

Snel geleverd, ben tevreden!

Vet goed

Snelle bezorging enz.

fantastisch

Goede service en snel.

Heel mooie producten! Echt tevreden met beauty plaza!

Super service en mooie producten!

Snelle betrouwbare service en mooie uitgebreide lijn van producten en de daarbij horende aanbiedingen.

te veel gedoe

Het is nu de 2e keer dat ik bestel en vanwege het te moeilijke gedoe gelijk maar 2 flesen shampoo Gewoon iets bestellen / kopen kan toch ook zoder al die onzinnige pespas ,privezaken. Lijkt wel ambtenarij.

Altijd goed!

Ik bestel al jaren bij de beautyplaza en de producten worden altijd netjes, snel en goed verpakt geleverd. Fijne producten met korting!

duur maar ok

Product zo gevonden, prima kwaliteit. Alleen vind ik het erg duur. verzendkosten zijn ook aan de hoge kant waarbij ze een grote doos gebruiken om een mini tube te versturen. Dat had wel in een bubbel envelop gepast.

Vlekkeloze levering

Overzichtelijke site, prima bestel-tool en snelle levering

Voldoende keus en snel geleverd.

Ik had voldoende keus, de betaalwijze was makkelijk en bezorgtijd snel. Het enigste wat verbeterd moet worden is de manier van verzend verpakking.. zzzooooveel karton en zon grote doos voor 2 kleine doosjes supplementen. .dit had bijvoorbeeld in stevig envelop kunnen passen.. maar verder geen klachten. Alleen tevreden.

Betrouwbaar en snel

Snelle levering van goede producten. Betrouwbare site, al vaker besteld en altijd wordt alles snel en correct geleverd.

goed geleverd

Prima en snel bezorgd