Niet tevreden

Alles komt kapot aan en tot twee keer toe het verkeerde lippenpotlood

Uitstekende site. Producten makkelijk te vinden, prijzen zeer redelijk en een snelle levering.

Super voordelig en de producten snel geleverd. Erg blij mee.

Snelle levering en fijne producten

Product vind ik fijn en krijg er ook nog een presentje erbij!! Heel attent!!

Heel goed :)

Makkelijk en snel en veel keus

Fijne site en gast altijd goed

Altijd goed

Altijd goed, snelle verzending, mooie producten voor een goede prijs

Goef

Nothing

I am very dissatisfied! I have neither received my package nor an adequate explanation of what happened and why my package was given to other people, even though I clearly specified in the address which floor and door I live at. Moreover, I have not received a refund for the payment. I expect this issue to be resolved promptly.

Snelle correcte levering. Zelfs nog een extraatje (handcreme) in het pakket...dus prima!

Prima web winkel, betrouwbaar, snel en altijd cadeau bij mijn terugkerende bestelling

Prima webwinkel, betrouwbaar, snel en altijd een cadeau bij mijn terugkerende bestelling

Goede producten

Ik heb een zeer gevoelige hoofdhuid. Ik gebruik daarvoor een goede shampoo. De levering is super. Vandaag besteld, morgen in huis!

Snelle levering van drie producten, wel 1 foute.

Prima opvolging van bestelling. Helaas was een van de drie bestelde producten niet het juiste. Eenvoudige retour mogelijkheid en binnen 3 dagen wel juiste product geleverd.

Het gaat altijd wel snel….

Perfect.

Alles correct geregeld en snel!

Snelle en goede levering

Parfum in Frankrijk ontdekt en nu gelukkig kunnen nabestellen!

Ik had een klacht , en die is direct opgelost !!

Doen wat ze beloven, snelle levering.

Mooie producten met uitgebreide beschrijving. A-merken met fijne korting. Alles keurig verpakt én vaak een extraatje.

betrouwbaar en vlot

betrouwbaar en vlotte afhandeling zoals toegezegd.

Altijd na 1 dag bestellen volgende dag in huis heel fijn alleen de kadootjes zijn steeds handcrème wil niet ondankbaar zijn maar misschien volgend jaar iets anders verzinnen maar vooral ga zo door

Snelle correcte levering

Eenvoudige webshop, snelle levering via bpost!

Ik heb al meerdere keren besteld altijd zeer tevreden en altijd een verrassing erbij

Heel goed!

Betrouwbare website met fijne producten. Goede en snelle levering. Kortom, een aanrader.

Alles naar wens

Producten waren goed verpakt en snel bezorgd.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG