vlotte en volledige levering daags na de bestelling.

De bestelling ging vlot en ik maakte gebruik van de co-pilot voor de eerste keer. Als je bestelling plaatst van minstens 40 euro is het vervoer gratis en sowieso heb je je bestelling op 24 uur. Als je niet zeker bent dat je thuis zal zijn op het voorgestelde tijdstip opteer je best voor het dichtstbijzijnde afhaalpunt dat je op de bestelsite kunt vinden. Gevolg : minder stress voor klant en besteller.

Snel, duidelijk en efficient

geweldig

snelle levering en mooie aanbieding

Er is geleverd, wat is besteld.

Een prima peodukt.

Zeer snelle levering, heel blij met extraatjes, perfect!

Alles perfect aangekomen. Wat leuk die extraatjes bij je bestelling. Ben er erg blij mee en gebruik het goed. Ook de parfums zijn erg lekker. De levering is snel. Al met al is het top!

snelle verzending, goed verpakt en ook nog een kadootje,leuk

Snelle verzending, goed verpakt en ook nog een kadootje,leuk. Het is een eerste goede ervaring met deze webshop.

Betrouwbaar en heel goed

Betaalbare prijzen, snelle bezorging en goed verzorgd

Heel fijn, duidelijke website, snelle bezorging en ook nog een cadeautje toe

Prijs/kwaliteit verhouding

Prima product. Gebruik het al jaren. Opmerking: het gratis kadootje( wat ontzettend leuk en attend is) de handcrème hoeft er van mij er niet elke keer bij. Iets anders dan handcreme zou dan ook wel leuk zijn.

Geweldig!!

Ik ben zo tevreden met BeautyPlaza. Groot assortiment en goede prijzen. Snelle verzending en altijd netjes ingepakt! Dit is mijn to-go spot voor al mijn haarproducten. Een aanrader dus!!

Goede prijs, snel gekeverd

ruim assortiment , goed geprijsd, snel geleverd

Betaalbaar en snel

Goede kwaliteit producten voor vriendelijke prijzen, en het kleine verrassing ook

Voor herhaling vatbaar

Alles in goede orde en op tijd ontvangen Goede betaalbare prijzen

Altijd goed en snel!

Altijd fijn!

Snelle levering, goede producten

Goede kwaliteit

Fijne webshop

Bestellen en supersnelle levering, TOP!!!! En alles naar wens.

Service

Snelle levering. Blij mee.

Perfect!

Overall very good experience. My order arrived in the best conditions within 3 days. A little gift in the package. Highly recommended!

Goed asssortiment, levering volgens afspraak.

Was op zoek naar een goede zilvershampoo. BeautyPlaza heeft veel verschillende bekende merken haarprodukten. Ook make-up van Pupa besteld, is niet overal verkrijgbaar. Pakket werd iets later geleverd, was goed verpakt.

Snel, duidelijk en makkelijk

Gewoon prima

Super snel.

Juiste producten, op tijd en de kortingen. De cadeautjes: handcrème oké. Zo’n parfum is niet fijn: niet lekker en wat doe je er dan mee. Ga ik ook niet aan iemand anders geven.

En het cadeautje erbij is zeer attent.

snelle service

goede service

Snelle levering prima

Prettige site, goede prijzen, via mail goed op de hoogte gehouden over bestelling en levering en snel geleverd. Prima ervaring.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG