Helemaal goed

Netjes verpakt en snel in huis

Super! Snel geleverd

Goede producten heel blij mee!

Geweldig!

Snelle levering, prima, maar vond vooral de verrassing erbij extra leuk en verrassend!! Bestel zeker nog weer

Altijd snel en goed

Goede communicatie na bestelling en snelle levering

Snel en leuk dat ze 'kadootjes' mee sturen

Snel en leuk dat ze 'kadootjes' mee sturen

Supersnel en keurig ingepakt

Snel, efficiënt en stipt op tijd. Geen gedoe en doen war ze beloven. Altijd aardige attentie erbij. Ik raad ze echt aan.

Heel erg goed

Je krijgt wat je besteld per omgaande.

Op zoek naar redken bij Beautyplaza gevonden. Besteld en per omgaande ontvangen. Helemaal tevreden.

Alle lof snel geleverd

Bestellen en ontvangen in record tijd

Super service! Super product

Als je last hebt van rosacea dan raad ik jullie deze crème aan. Geef je huid en het product wat tijd.

Levering was top op tijd geleverd

Snelle en goede service!

We waren op zoek en vonden deze grote flessen. Heel handig om te doseren.

Netleş in een stevige doos, snel bezorgen

Snel en netjes bezorgen

Top ervaring

Snel verzonden, geweldig product + perfecte prijs. Meer wil je niet.

Super fijne snelle service

Super fijne snelle services

Snel, goed en extra.

Na bestelling, direct antwoord. Tot onze verrassing is bij de bestelling iets extra toegevoegd. Dat hebben wij geapprecieerd, dat hebben wij niet verwacht. Bedankt voor de snelle levering en iets extra.

Makkelijk bestellen en snel leveren

Nog cadeautje ook

Goede prijs kwaliteit en heel klantvriendelijk

Had vragen mbt mijn bestelling en bestelproces. Werd door klantenservice perfect geholpen. Koppelde ook snel terug via mail. Ook via chat goede ervaring met dit bedrijf. Ik ben een heel tevreden klant en kan dit bedrijf zeker aanraden.

Alles was perfect net als altijd nju

Alles was op tijd, snel en perfect

Zorgvuldig en snelle levering

BeautyPlaza houdt je goed op de hoogte van de levering, die overigens zorgvuldig is ingepakt.

Overzichtelijk en duidelijk in alles....

Voor de 1ste keer een bestelling geplaatst, Alles is overzichtelijk, duidelijk en prima geregeld van bestelling tot bezorging.... Chapeau kunnen 'andere' bedrijven nog wat van leren...

Niet goed

Niet goed Het bestelde item bleek achteraf niet op voorraad Nu weer langer wachten Er wordt zelden vermeld dat het niet op voorraad is Vervelend

Niet leverbaar

Merk dat de laatste tijd veel dingen niet leverbaar zijn. Kado is leuk maar zo afgezaagd. Wordt niet gekeken dat je al tig keer dezelfde handcrème erbij krijgt. Als trouwe vaste klant mag je wel wat verwachten.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG