Perfecte webshop

Alles goed verpakt en snelle levering. Zeer aantrekkelijke prijzen.

2 keer besteld en allebei de volgende dag binnen gekregen. Zeer tevreden en ook een kado dat er bij zit bij elke bestelling, :)

Makkelijk bestellen

Makkelijk te bestellen alleen jammer dat er maar twee op voorraad waren waardoor ik mijn bestelling met andere artikelen moest aanvullen om gratis verzending te krijgen.

Goede producten en snel geleverd. Er zit altijd een kleine verassing bij :)

Super snelle verzending!

prima site, snelle levering

De website is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk bestelling en snelle levering

Stipt en volgens afspraak

Duidelijke communicatie betreffende wijzigingen inzake afleveringstijd. Nette bezorger!

Top, snelle levering als afgesproken

Snelle service, top zoals afgesproken

Snelle bezorging, goed product

Geweldig !

Snel en goed afgeleverd.

Slecht

Ik heb nog steeds mijn bestelling niet ontvangen..wacht er al 8 dagen op. DHL zegt dat er een storing is….8 dagen ! Jullie zeggen dat ik minstens 5 dagen moet wachten voorcontact met DHL

Bezorging nooit aangekomen. Schuld van DHL wellicht maar jullie hadden mij kunnen contacteren

zie titel

Fast & Reliable

Forst of all, I only found the product I was looking for at BeautyPlaza, it was hard to find. And then the purchase and delivery experience were very good, and fast. Recommended!

uitstekend

alles correct ontvangen

Snelle levering,prijzen wel wat pittig.

Heb van deze winkel eerste keer deze vaak gebruikte producten besteld en de levering ging snel zoals het hoort met DHL bij de ophaal punt. Prima dus. De prijs van de producten was wel dubbel vergelijkbaar met wat we in Griekenland betalen we voor hetzelfde merk/producten. We begrijpen de invoer kosten en de transport maar de dubbele prijs is te veel vind ik. Apivita trouwens is een uitstekende firma en de producten doen ze perfect hun werk!

Perfect!!

Everything ok. Quikly and good productos for good price. Thank you

Gewoon Top !

Makkelijke site, snelle levering en je wordt op de hoogte gehouden.

Zacht voor haar en ruilt heerlijk .

Heel goede shampoo!

Mijn haar is mooi gewassen. Niet veel shampoo nodig.

Prima, snel geleverd en ok nog een klein presentje

Goede, snelle service

Gemakkelijk te vinden op internet en gemakkelijk te bestellen. Levertijd was zeer kort

Precies wat ik wilde .

Zou het iedereen aanraden.

Geweldige producten en het resultaat mag er zijn

Bestelling gaat vlot en de levering ook heel vlot en goed

Leuk ontvangst bij de ingang, dat maakt het direct feestelijk.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG