Snelle levering mooie producten

Goede parfum, service meh

Te lang wachten op item. Niet vandaag besteld, morgen in huis. Korting niet verrekend, beetje flauw

Zeer tevreden zoals de vorige keren.

Zeer stipte levering, goed verpakt en wat er een aangename ervaring is dat er altijd een geschenkje bijgeleverd wordt.

Positief

Website is duidelijk en krijg mijn producten op tijd geleverd

Goede website, prijs prima, prompte levering

Zie boven

Eerlijke prijs en snelle levering

Eerlijke prijs en snelle levering

Op de afgesproken tijd geleverd. Verpakking netjes verzorgd en een welkom presentje.

Binnen 1 week geleverd in Spanje

Snelle levering, duidelijke communicatie

Snelle levering, duidelijke communicatie

Je krijgt precies wat je vroeg.

Ik had een Dior lip gloss besteld. Die was er best snel al en ze hadden er nog een haarmasker bij gedaan. Het was heel voorzichtig verpakt zodat het niet kapot ging, daar was ik heel blij mee. Dus een aanrader

Fijne en betrouwbare webshop

Groot assortiment, leuke aanbiedingen. Snelle levering. Ik ben een tevreden klant!

Snel en goed

Goed geholpen door Joyce van klantenservice

Goede producten en snelle levering

Erg goed

Goede ervaring. De producten kunnen vinden die ik zocht. Scherp geprijsd. Snelle levering

Goede verzorging! Letterlijk en figuurlijk.

Ga vooral zo door...

Snelle en correcte levering

Producten waren mooi en correct verpakt. Snelle levering. Leuk geschenkje erbij!

Snel geleverd en ook nog een proefmonster van groot formaat bij mijn pakketje ontvangen, erg blij mee

Product niet ontvangen en na klacht 2 weken geen reactie…

Mijn product zou snel geleverd worden, maar sinds de bestelling van ca 1 maand geledenis het nog steeds niet bezorgd. DHL gaf 1,5 week geleden dat ze het bezorgd hebben. We waren thuis, maar geen DHL en ook geen pakketje. Melding gedaan bij de klantenservice en een formulier ingevuld, maar na inmiddels bijna 2 weken geen reactie meer????

Snel gevonden wat ik zocht

Ik had snel gevonden wat ik zocht en volgende dag al in huis.

Goed en snel

Veel artikelen op voorraad en wordt super snel geleverd

Snel en goed

Prima geregeld en een goede website

Prima en tevreden

Alles prima in orde