Alles prima in orde

Zie onderstaand

Ik weet dat jullie er niets aan kunnen doen maar ik heb geen bericht gekregen van dhl dat de bestelling afgehaald kon worden. Misschien een aandachtspuntje voor jullie. Verder was het prima. Groet J.van Eijk

nog steeds pakje niet ontvangen

Ik ben geopereerd, mag niet autorijden en vraag daarom om het pakje af te leveren in een postautomaat (locker). Ik kreeg echter een mail dat er geen locker vrij was en dat het pakje werd afgeleverd in een winkel. Ik vind iemand om het te gaan afhalen en de winkel is een ganse week gesloten , met verlof... niet leuk dus , nog steeds geen pakje ontvangen. waarom houden jullie jullie niet aan de gevraagde aflevermethode?

Pefect

Snelle levering in goede staat ontvangen

Snel bezorgd

Snel en een goed product

Ben zeer tevreden ermee

Is er altijd heel vlug ben er zeer tevreden over

Heel blij

Zeer snel en veilig, ik was erg blij met het vertrouwen en de service, hartelijk dank.

Duurt te lang voor iets leverbaar is.

Heb 2 weken geleden 750ml micellairwater van la roche-posay willen bestellen, maar is aldoor niet leverbaar.

Precies op tijd en het gewenste luchtje

Zoals altijd Alles picco bello. Ook hartelijk dank voor de fijne attentie.

Vlotte afhandeling van bestelling!

Hele fijne snelle levering van de bestelde producten. De producten waren ook goed verpakt en zat een leuke gift bij. Top!

Uitstekend!

Altijd ruime keuze in goede producten.Supersnel geleverd en keurig Netjes verpakt.Gemakkelijke en overzichtelijke website,welke zelfs voor een vrouw van bijna 70 gebruiksvriendelijk is.

snelle, correcte levering

Net voor mijn bestelling mezelf ingeschreven voor de nieuwsbrief. Zou € 5,- korting krijgen bij de volgende aankoop. Helaas tijdens mijn bestelling niet de mogelijkheid gekregen om van deze kortingsbon gebruik te maken.

Oookeee!

Prma

Fijne site, snelle verzending.

Mijn La Roche Posay producten met 20% korting! Snel verzonden! Top!

Gekregen promocode werkte niet

Ik kreeg een promocode omdat bij een eerdere bestelling een product gelekt had en er dus een deel uit het flesje gelopen was. En toen ik die vorige week wilde inbrengen werd deze geweigerd. Al 2de slechte ervaring… ik weet niet of ik een volgende x nog ga bestellen. Prijzen voor haarproducten zijn wel Ok daarom toch 3 sterren.

Heel veel keus snelle levering

Heel veel keus snelle levering en goedkoper dan in de winkel. Goeie service TOP

super

alles keurig snel bezorgd en mooi verpakt.

Goede prijs en snelle levering

De prijzen zijn altijd correct, de levering is ook altijd heel snel. Een mooi aanbod van producten.

Mooie aktiekorting door nieuwsbrief en vlot en netjes bezorgd, met een extra shampoo cadeau.

Goede service en snelle levering

Goede service, snelle levering waarbij je goed op de hoogte gehouden wordt van de verzend status. Netjes ingepakt en scherpe prijzen.

Binnen een dag mijn bestelde producten geleverd met een klein extraatje. Top!

Helaas geen next day levering maar een dagje later. Maar sowieso goede winkel met goede prijzen. Ik zal hier vaker gaan kopen. Ik ben een tevreden klant.

De zending was netjes verzorgd

Alleen jammer dat op de dag van levering werd aangekondigd dat op alles 10% korting werd gegeven.

Altijd netjes en snel

Top website en goeie prijzen

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG