Overzichtelijke site en snelle levering.

x

x

Niks te klagen:) Ik heb een positieve ervaring

Een vertrouwd online winkel, waar ik zeker weer eens kom te winkelen!

Producten zijn compleet, netjes ingepakt en op tijd aangekomen.

Fast shipping! Unfortunately the gift (shampoo) leaked in the box other than that everything was good

Alles goed

Ik ben altijd heel tevreden met mijn aankopen

duidelijke website, snelle levering

prima service

Kraakbeen tabletten met flinke korting

Ik kocht kraakbeen tabletten van trekker omdat men mij dit adviseerde. Enige tijd op internet gekeken en op beauty plaza was ik echt wel flink goedkoper uit. Gratis verzending is voor mij echt een extra service en dan nog eens bij het uitpakken een mooie verassing. Een haar masker en ook een royale tube zodat je er ook echt wat aan hebt. Als ik nou weer op zoek ben naar iets wat met verzorging, supplementen te maken heeft ga ik voor beaty plaza

Komt afspraak na

Levert zoals afspraak

Snelle levering en prima produkt

Prima produkten voor een aantrekkelijke prijs!

Prima produkten voor een aantrekkelijke prijs. Ook snel geleverd

Slechts

Bezorger van DHL belde niet aan de deur. Gelijk melding wij hebben u gemist, vervolgens moest ik het pakketje de dag daarna bij een pakketautomaat ophalen. Ik had bewust gekozen en extra betaald voor avond bezorging om al dat zo dingen te vermijden

goede merk producten vooreen betere prijs en bezorging uitstekend geregeld ook cadeautje erbij wordt zeker gewaardeerd , blijf hier bij bestellen!

Top producten voor een top prijs

Ik zag de advertentie van mijn geliefde L’Oréal shampoo met Haïti masker en conditioneer en bestelde dit bij jullie. Het werd de dag erna bezorgd maar ik werd extra verrast met een extra tube Haar masker. Dat was nog eens leuk Uitpakken. De snelle verzending en het extra masker waren natuurlijk een top punt om de volgende keer weer hier te bestellen

Zeer snelle verzending en alles goed ontvangen. Zelfs presentje erbij. Top.

het werkt snel en prima

het werkt snel en prima

Prima ervaring, geen klachten.

Alles naar wens verlopen.

Mijn ervaring met jullie is zeer goed geweest, de shampoo kwam optijd aan. Heb niks negatief te melden

Goed georganiseert

zeer goed

snelle levering redelijke prijs geur voldoet aan verwachting

Heel goed!

Perfecte levering en leuke goodies ontvangen!

Alles ging goed

Snelle levering Alles ging goed Erg tevreden

Keurig verpakt en snel bezorgt

Altijd leuk dat je er wat extra’s bij krijgt !

TOP!!!

TOP!!!