Uitstekende service

Snel mailverkeer en direct hulpservice

Producten beschadigd

Nu twee keer sinds de overname van HBB24 producten besteld. Vorige keer m’n droogshampoo waar na een paar keer gebruiken t spul eruit droop en onbruikbaar werd. Nu 4 serums waar dopjes van afgebroken zijn en dus onbruikbaar. En een paar lekken. Morgen ga ik even bellen. Benieuwd of ze t netjes oplossen. Voorheen nooit dit soort dingen gehad.

Snel en netjes verpakt en geleverd en nog een verassing erbij ook...top!

Prima bedrijf

Snelle levering, en nog een leuk kadootje

bestelling ging een beetje stroef

Mijn ervaring is het ging een beetje stroef met de bestelling . maar we hebben toch ons producten gehad. Gr.

Alles is prima verlopen.

Correcte afhandeling.

Geweldig!

De ene dag besteld en de volgende dag al in huis met DHL. Zondermeer heel tevreden! Top product trouwens!

Makkelijk te bestellen en te ontvangen

Het product dat ik nodig had, was goed te vinden en werd op afgesproken tijd bezorgd.

Goede service!

Top service, als de bestelling wat sneller geleverd zou zijn dan was het helemaal perfect.

Snel en goed !

Snap de negatieve reviews niet goed! Snel en goed geleverd en hele snelle service van klantenservice! Top ga zeker vaker bestellen!

Boven verwachting

Naast mijn bestelling van haarversteviger kreeg ik ook twee shampoo kado. Super

Meer gekregen dan verwacht

Zeer geslaagde extra gekregen bij de bestelling

Gewoon tevreden over alles!

Slechte service na foutje van mij kant

Ik was gegeten een kisting toe te passen. Naar betaling heb ik contact gezocht. Ze konden dit niet meer aanpassen of terug storten. Dat vind ik geen service! Niet klantvriendelijk

Klantvriendelijke webshop

Jullie webshop is klantvriendelijk maar soms blijft de site steken of overlapt de ene pagina de andere zodat je best herbegint met de bestelling. Wel een goede chat die bij vragen vlot een antwoord bied. Een tevreden cliënt . Mvg Yves.

Prima producten

In alle opzichten uitstekend

Snelle levering, de crème ruikt heerlijk en maakt de droge handen heerlijk zacht.

Ik was enorm verrast.

De pakket was groter dan ik verwachtte, even dacht ik dat er een vergissing was , want ik had alleen een lippenstift besteld van YSL. Tot mijn ontdekking zat daar bij een vol maat shampoo bij. Ik ben ontzettend blij met deze webshop. En alles komt netjes op tijd en verpakt . En ik ben enorm in de watten gelegd met deze heerlijke shampoo. Ik ga hier voortaan vaker mijn beauty producten bestellen .

Blij met de producten, wel steeds minder aanbod

Ik ben blij hier de producten van René furterer te kunnen kopen. Helaas zie ik wel steeds minder de producten die ik wil hebben. Hierdoor speur ik voor die bepaalde producten andere websites af. Zou fijn zijn al die tekorten en producten aangevuld werden.

Goed product voor scherpe prijs en goede levering. Niets op aan merken

Ze hebben het een sag later opgeleverd maar meteen een email gestuurd en hun excuus aangeboden. Prijs verhouding was perfect en ik kreeg bij de bestelling ook nog kado erbij.

Alles wat besteld is netjes ontvangen

Uitestekend

Top producten altijd! Snelle levering, goede kwaliteit en zeker altijd mooie prijzen!

100% goed!!!

Perceckt service

Very happy with service and my order

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG