Professioneel bedrijf

Een betrouwbaar bedrijf en je bestelling wordt keurig verpakt geleverd met een lekker proefje. Ook verkopen ze hier heerlijke luchtjes van Fragonard. Ik ben zeer tevreden.

Goede producten binnen een paar dagen in huis

Goede producten en snel geleverd

Snelle en goede levering.Keurig verpakt.

Alleen jammer dat er geen pomp bij de bestelling zit voor de grote shampoo flessen. Die zaten er voorheen nl wel bij, van Redken

Super goede en snelle service

Goede service en snelle

Goede producten.

Goede producten en zeer goede prijs, ik ben zeer tevreden, dank u.

Aanbevolen

Alles correct, helemaal geen klachten

Goede ervaring, ik had la roche posay besteld en kreeg 3 cadeautjes erbij, totale verrassing waar ik natuurlijk gek op ben! Jammer vond ik dat op de site staat; voor 17:00 besteld, volgende dag in huis, ik bestelde rond 16:15 en had het niet de dag erna in huis….

Ik heb één product gekocht en kreeg drie mooie cadeautjes erbij.

Heel tevreden

Prima website, vlotte levering

Keurig verpakt met extra’s

Ik heb met jullie een zeer goede ervaring !

Makkelijk besteld en prima geleverd.

Ik heb mijn bestelling snel ontvangen en ook met cadeaus, bedankt voor de vriendelijke behandeling.

Makkelijk bestellen op se site en vlotte levering.

Charmant:))

Ik heb al meerdere keren bij deze webshop besteld. Zeer snelle levering en goede houding naar de klant toe. :)

Goed geprijsd, snel geleverd

Goed geprijsd, snel geleverd plus een cadeautje!

Goede service, goede prijs en leuke extra’s

Mooi producten voor een mooie prijs. Ik kreeg er ook wat producten gratis bij die ook echt nuttig waren. Ik zal zeker nog een keer bestellen.

Geweldig!

Alles is veilig aangekomen en zelfs 3 cadeautjes bij gekregen! Super

Alles helemaal naar wens

Gebruiksvriendelijk site, goed assortiment, goede communicatie en snelle levering in goede verpakking

Snelle, uitstekende service

Bestelling was snel verzonden, goed verpakt en de cadeautjes die waren meegestuurd waren een hele fijne verrassing.

Snelle service, heel tevreden!

Zeer tevreden, snelle bezorging. Zeker asn te raden!

Uitstekend.

De producten, de communicatie naar de klant is zeer goed. Echter de bezorging via/met DHL is rond uit waardeloos. Gaven aan dat zij het bezorgd hebben terwijl jij gewoon thuis zit. En niet voor de eerste keer!!

Duidelijke website goede producten. Gelukkig het merk Puro. Ik kocht de rode gistrijst weet dat dit goed werkt blij mee.

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG