Slecht

Jullie zeggen b.v ‘s middags besteld volgende dag in huis. Bij mij heeft het vier dagen geduurd voordat het pakje aan kwam

Beste cosmeticawebsite

Ik ben erg blij met de aankoop en het te bestsellen cadeau is geweldig

GEWELDIG!!

Producten besteld, heel snel in huis en ook nog voorzien van twee extraatjes…wat een service!!! Bedankt!!!!

Snelle levering, de juiste producten en ik kreeg een gratis handcrème

Goed verpakt goed product snel bezorgd

snelle aflevering

goede producten

Gemengde gevoelens

Om verzendkosten te besparen wilde ik meerdere producten bestellen. Dit werd door jullie tegengewerkt. Dat bevalt mij niet.

Heel snel geleverd.

De site is overzichtelijk, het product was niet duur en het is snel aan huis geleverd

Goed ontvangen, wel later dan beloofd

Goede service qua verpakking, vervoer en bezorging. Zonde dat het niet aankwam binnen het ruime tijdslot van 9 tot 13 uur dat was aangekondigd.

tevreden, snelle service, goede producten.

Mijn bestelling was er vrij snel, het zijn goede producten. En ik ben tevreden over BeautyPlaza

Prima.

Snel en prima ontvangen.

Zeer snelle levering, goedkoopste voor haarverf! Zeer tevreden

Ben zeer tevreden

Ik bestel de scheercrème voor mijn vriend bij jullie,in de winkel niet te vinden!!! Maar bij jullie heb ik ze gelukkig gevonden!! Mijn vriend heel blij! En ik zelf vind de cadeautjes erg lekker

Instantly delivered!!!

Great experience, good deals and my favourite is their customer service!

Alles prima

Goede producten en vlotte levering

Prima info

Duidelijke site. Zeer snelle levering

Altijd snel en goed op tijd geleverd

Ik bestel al heel lang Redken en Vichy met mooie kortingen. Netjes op tijd en fijne spullen.

Snel geleverd, goede huismerk producten

De huismerk shampoo en conditioner zijn prima. Leuke attentie als extraatje bij iedere bestelling. Ik bestel hier al jaren. Wanneer is de conditioner weer in 250ml verkrijgbaar?

Ruime keuze

Vlugge bediening

meest voordelig plus presentje

plantaardige medicijnen meest voordelig en snelle verzending,als presentje tube handcreme ontvangen,zeer tevreden

alles gebeurt op correcte manier

nog nooit problemen gehad

zeer slecht

mijn pakketje kwam veel te laat

goede klantenservice

er was iets mis gegaan met de bezorging. uitstekend afgehandeld!

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG