Goed opgelost

Ondanks dat het allemaal niet goed is gegaan met de levering van de potten is er uiteindelijk een passende oplossing geboden.

Geweldige mooie planten

Echt goed spul en verzorgd verstuurt, ben er blij mee, de bananen planten Musa Basjo groeien als kool.

Alles vlot verlopen

Plantenhouders van lechuza zijn helemaal zoals verwacht!

Mooie producten goed verpakt en vriendelijke service

Vandaag heb ik mijn strelitzias en pot netjes en goed verpakt ontvangen. Ik kijk er volop naar uit deze in bloei te zien staan. Wel is het jammer dat een bedrijf met goede service en intenties niet kan rekenen op een eerlijke en correcte transportservice in België. Hierover heb ik met alle betrokken partijen contact gehad en eerlijk gezegd heeft alleen maar home Meets nature hun best gedaan om een vlotter levering te bekomen terwijl de Belgische vervoerder zich 4 dagen heeft verscholen achter leugens en valse excuses voor de enorme vertraagde levering. Home Meets nature heeft zich uitermate klantvriendelijk opgesteld en betoond enorm veel beroepsernst en ik wens ze dan ook van harte toe dat ze in de toekomst nog vele mooie zaken mag doen met hopelijk een transportbedrijf waar je in alle eerlijkheid kunt rekenen op een eerlijke, complexloze en vlotte afhandeling van al hun verzendingen. Het is immers zo leuk om een fijn pakket met planten of bloemen uit te pakken en ervan te genieten. Top gedaan home Meets nature. You're copany deserve NOT viva but honour and quality. Q

Keurige afhandeling van bestelling

Een keurige afhandeling van mijn bestelling. Ik maakte zelf een fout bij de bestelling. Door medewerker van de klantenservice werd dit keurig opgepakt en er werd actief meegedacht. Erg fijn!

Afspraak is afspraak

Voor het eerst een bestelling geplaatst en zeker niet voor de laatste keer. Planten waren prima verpakt en keurig volgens opgeven tijd geleverd. Kortom een top bedrijf ga zo door, niets op aan te merken.

Slechte afterservice

Wij hadden een bestelling geannuleerd op 14 juli. Email contact gehad met verkoper over de reden van annulering. Heb tot op heden nog steeds geen credit ontvangen over de geannueerde order. Per telefoon zijn ze niet bereikbaar, Al 2x gemaild maar antwoord blijft uit! Schandalig gewoon, dit kan echt niet!

TOP !!!!

Snelle levering en prima verpakt. Prachtige planten, doen het prima. Boven verwachting!!

Prima markeert nix aan

Ook omruilen was geen probleem

Prachtige planten

Hele mooie planten die in uitstekende staat thuis bezorgd worden.

Keurig verpakt en gezonde planten

Keurig verpakt in een grote doos. Snel geleverd. Planten allemaal nog heel en zien er gezond uit. Zeer tevreden.

Mooie planten

Keurig geleverd in een grote doos. Planten allemaal nog heel en zien er gezond uit. Zeer tevreden.

Geen reactie na onvolledige levering

Bestelling en levering leken heel soepel en snel te verlopen. Na uitpakken bleek dat mijn bestelling niet compleet was, dit kan gebeuren. Bij nazoeken op de website bleek dat alleen via mail contact gelegd kon worden, na twee mail gemaild te hebben (en bijna twee weken verder) heb ik nog altijd geen antwoord mogen ontvangen. De volledige bestelling is betaald, maar slechts een gedeelte is geleverd. Ontzettend dat er geen contact te krijgen is, slecht voor de klanttevredenheid.

Via de duidelijke site de bestelling gedaan die vlot werd afgewerkt. Verrast door de verpakking en de gebruiksaanwijzing. Zal ooit weer iets bestellen mede doordat de producten uit de omgeving komen en er zelfs worden verbouwd .

snelle en correcte levering

1 minpuntje: de frambraam was echt niet oké, 2 dunne stekjes waarvan 1 al helemaal dood is, het andere valt nog af te wachten. De drie andere planten zijn wel oké.

Hele goede service

Hele goeie, Bette en snelle levering

Het is een mooie plant die goed verpakt wordt geleverd.

De plant was erg mooi. Ik heb de strelitzia cadeau gedaan aan mijn zus en die was heel blij. De plant kwam helemaal heel over, want hij was goed verpakt. Enige minpuntje was dat de levertijd 1 dag langer bleek dan op de bestelpagina vermeld stond.

Snel geleverd goed verpakt mooie planten en een goede prijs.

Snel geleverd goed verpakt mooie planten en een goede prijs.

Goed geprijsd en keurig verpakt.

Bestelling aanpassen was geen probleem. Prima prijs en keurig verpakt geleverd. Enige min is dat er geen telefoonnummer op de site te vinden is.

Goede ervaring.

Plantjes werden keurig verpakt geleverd, en deze staan alle prachtig.

Pluspunten

Duidelijke communicatie en snelle levering! Zeer tevreden

Pluspunten

-Prettig contact via mail -Denkt mee over een oplossing -Mooie prijzen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

uiteindelijk een prachtige plant gekregen, groter, voller en mooier dan ik had besteld en niet in de laatste plaats veel goedkoper dan bij andere bedrijven,ook heel secuur verpakt.

niet meer met packs.nl versturen, ze hebben mijn plant op een verkeerd adres afgeleverd.kwam uiteindelijk goed maar ik heb er flink van in de zenuwen gezeten.

Pluspunten

Vriendelijke mensen en erg goede service

Pluspunten

het is wel redelijk

bijna alles

Boomgaardspad 4