Pluspunten

Communicatie

Voorraad houden

Pluspunten

Goede service!

Pluspunten

Snelle levering. Goed product

Pluspunten

Ruime collectie. Keurige afhandeling van order, geleverd binnen 3 werkdagen

Navigeren op de website kan beter: filteren op keuze mogelijkheden beperkt. Communicatie na het plaatsen van het order kan ook beter: wanneer levering plaats vindt en door wie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het bestellen e.d gaat makkelijk. Goede omschrijving en na de bestelling een extra mail gehad dat de planten nu uitgebloeid zijn maar er in het voorjaar bloemen in zullen komen.

Voor het bedrijf zelf geen verbeter tips. Misschien 1 tip dat je Jan kiezen welke dag je geleverd wil hebben. De meeste mensen werken doordeweeks. Wel voor de bezorgdienst In de mail die ik kreeg stond bezorgd tussen. 12:00 en 16:00 ( wel licht gedrukt ) dus om 9;00 nou dat is mooi kan ik gerust ren boodschap gaan doen. Om 10:00 weer thuis. Ik denk rond 11:00 zal nogmaals de site checken voor bezorging... zijn ze al om 9:45 geweest. Dus kijk in de brievenbus idd netjes een briefje met telnr. Dus direct gebeld. Hij was de hele straat afgeweest met het pakket.... niet dus... bij de buren waar ze vaker pakketten afgeven idd wel. Deze heeft ook netjes gemeld dat het ook op een plek gezet mag worden uit het zicht. Wat vaker gebeurt en dus ook gedaan word.Maar dit deed hij niet ( wat ik ook wel begrijp natuurlijk ) Afgesproken dat hij de dag later zou komen en hij het wel op die bewuste plek mocht plaatsen. Komen we thuis... niets.. nou heeft dan toch iemand het pakket gezien en meegenomen ??? Geen briefje in de bus dus nee ze zijn niet geweest denk je dan... Inmiddels 3 dagen verder staat er plots om 8:00 een pakket op de plek die ik genoemd had. Niemand aan de deur geweest ( camera )geen briefje in de bus, helemaal niets. Ik kom niet dagelijks in deze ruimte dus een briefje was echt wel een kleine moeite geweest. Maar toch eind goed al goed. Maar wat ik wel jammer vind het gaat hier om een vers bestelling niet om een pakket met schoenen o.i.d Die een week later bezorgd

Pluspunten

goed verpakt, snelle levering, niet duur.

Pluspunten

Betrouwbare site! Ben super blij met m'n Stralitzia Nicolai! Levering was keurig netjes en op tijd. Dik tevreden!

Pluspunten

Gelijk reactie gehad op mijn mail/vraag. Snelle bezorging

Begeleidend brief over eigenschappen van de planten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt.

Misschien de klant zelf een keuze laten maken tussen de planten. Nu zie je maar één foto. Of een opmerkingenvak toevoegen zodat klanten specifieke wensen kunnen toevoegen

Pluspunten

Goede info op de website, persoonlijk contact. Bij controle voor de verzending bleek een pot beschadigd te zijn. Die werd keurig de volgende dag angeleverd.

Info over oppot service was niet goed te vinden. Per mail prima beantwoord

Pluspunten

Goed bedrijf, levert snel en een zeer goede service.

Bereikbaarheid telefonisch

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De 'special care' zoals ze het vervoer van mijn bonsai noemde heeft mij een doos overhandigd was niks aan te zien. Bij openmaken lagen er veel blaadjes los, aarde uit de pot en de mooie steentjes dus ook. Boom stobd helemaal scheef in de zeer droge aarde. Alle blaadjes aan die ene kant zijn er in de afgelopen week, rot vanaf gevallen. Baal enorm. Bonsai is echt aangedaan. Hoop dat dit opknapt. Geen tijd gehad om eerder contact te zoeken, dacht eigelijk dat het wel mee viel. Maar schade is erger als ik dacht. De aarde was kurkdroog en daar kan de koerier niks aan doen, dus hier kijk ik wel home meets nature Op aan.

Pluspunten

Zeer goede prijs voor de ficus Lyrata. Heb ook nog een foto meegestuurd van de vorm van de plant zoals we die graag zien. De opgestuurde plant overtrof de verwachting. Super!

Pluspunten

Alles werd correct en zorgvuldig verpakt en verzonden. Hoe de planten het gaan doen moet ik afwachten

Een beschrijving bij de plantjes hoe je ze moet verzorgen was wel fijn geweest

Pluspunten

Kwaliteit van de plant Bezorging professioneel Wijze van verpakking, zeer solide de plant was zeer stevig vastgeketeld op een houten pallet. prijs de plant was ruim 25% goedkoper als bij concurrende webshops.

de communicatie je moet redelijk lang wachten op een antwoord via de mail, ze zijn ook enkel bereikbaar via email.

Bij plant verzorgings tips

Pluspunten

Snel en informatief. Mooie planten.

Berichtje wanneer zending aankomt welke dag

Pluspunten

Mooie gezonde platen, levering aan huis in zeer goede staat

2 sterren: slechter dan verwacht

planten vielen erg tegen. verzending duurde erg lang

Pluspunten

Snelle reactie en afhandeling. Prima en mooi product geleverd!

Tracecode van transportbedrijf gaf geen tijdstip van bezorging. Is wat lastig om dan toch thuis te zijn.

Pluspunten

Ik kreeg vlak na de bestelling een mail dat niet alles op voorraad was en of ze ook alles ineens een week later mochten leveren. Waarbij ik ook kon aangeven dat ik dat wat op voorraad was al wel wilde ontvangen. Wel zo netjes.

Pluspunten

Goede en snelle levering

Ik heb zelf moeten mailen wanneer me bestelling kwam,waarna ik hoorde dat me bestelde product niet leverbaar was. Het was fijner geweest als ze me zelf benaderd hadden. Wel ben ik superblij met de snelle oplossing.

Boomgaardspad 4

2671LZ Naaldwijk