Pluspunten

snelle service

geen, prima verzorgd

Pluspunten

Duidelijk antwoord op vraag. goed verpakt geleverd.

Pluspunten

Per mail heb ik een vraag gesteld over een plantenbak. Ik werd zeer snel hierover teruggebeld, de plantenbak was niet meer voorradig, maar Home meets Nature stelde voor een iets ander model te sturen voor de prijs van de de 'oude' plantenbak. De plantenbak werd zeer snel en goed verpakt bezorgd. Prima service!

Pluspunten

snelle service, vriendelijk in kontakten. Denkt mee!

blijf zo doorgaan

Pluspunten

Super service, nadat wij de planten hadden besteld hadden ze ons gebelt om na tegaan of deze voor kantoor waren! En gaven super goed advies ik noem dat super service meedenken met je klant.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mijn bestelling was niet compleet geleverd en tevens was een van de geleverde producten beschadigd, Mijn mail is direct opgepakt binnen , in 3 dagen tijd was beschadigd product omgeruid en bestelling compleet

Voor versturen van bestelde producten zorgvuldig controleren op schade

Pluspunten

Ik heb een bonsai boom besteld. Hij kwam in uiterst goede staat en precies zoals op de foto aan. De klantenservice was ook heel goed. Ik gaf aan ik wellicht niet thuis zou zijn en of ik een ander adres kon opgeven. Dat was geen probleem alleen was ik het vergeten door te geven. Ze stuurde me daarom een smsje en belde even om het ander adres te vragen om er zeker van te zijn dat ik die dag mijn pakket binnen zou krijgen. Heel veel aandacht voor de klant dus en een snelle levering van kwaliteit producten.

De website ziet er alleen een beetje amateuristisch uit waardoor ik even twijfelde of het een betrouwbare winkel was. Maar na reviews op te hebben gezocht zag ik al snel dat het een goede winkel was

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Betere verpakking Andere vervoerder

Pluspunten

Snel en goed verpakt bezorgd! Gezonde en sterke planten voor een mooi prijsje.

Pluspunten

Prima afhandeling order. Snelle levering product

Pluspunten

2 planten besteld waaronder 1 grote Uitgebreid assortiment What you see is what you get! Snelle levering, keurig verpakt Duidelijke communicatie Blije klant!

Pluspunten

Vragen (via mail) worden vrijwel direct en duidelijk beantwoord. Een duidelijke site met goede foto's en informatie over bv. verzorging en standplaats. En niet te vergeten....levering op het gewenste tijdstip. Ik koop niet voor niets hier altijd mijn (grotere) planten!. Bij een vraag aan de 'plantendokter' krijg je ook direct een duidelijk antwoord.

Geen.....gewoon blijven zoals jullie nu zijn!

Pluspunten

Er word snel gereageerd op mail op een fijne persoonlijke manier. Dat wat je ziet is wat je krijgt en eerlijk gezegd zijn de geleverde bloempotten in het echt nog mooier dan op de site.

Geen punten.

Pluspunten

Goede service en perfecte levering. Best wel tevreden over.

Geen.

Pluspunten

Snelle service - correcte en verzorgde levering

Pluspunten

Snelle en extra service

Wellicht iets meer aan communicatie en bevestiging doen. Een telefoonnummer op de site geeft naar mijn idee iets meer vertrouwen!

Pluspunten

Goede klantenservice. Denken actief mee met de klant. Snelle reactie op mails.

Pluspunten

Snelle communicatie ; probleem werd direct opgelost

Geen; ik wens echter geen reclame per mail te ontvangen! (Is nog niet gebeurd)

Pluspunten

Mooi assortiment, goede service ėn nazorg.

Pluspunten

makkelijke; overzichtelijke site, plant komt overeen met het plaatje en snelle levering. kortom, zeker de moeite waard om aan te raden en ik zal zeker nog iets bestellen!!

Pluspunten

Goede prijs Duidelijke beschrijving Servicegericht, vriendelijk en vlotte respons

Boomgaardspad 4

2671LZ Naaldwijk