Pluspunten

Snel en netjes

Pluspunten

dat ik s,morgens nog belde dat ik op die dag weg moest en een ander aflever adres had waar ze het op de stoep konden zetten. Die medewerker heeft veel moeten verzetten maar zijn inzet beloonde hem

Pluspunten

Snelle levering. Artikelen goed verpakt. Prijzen iets lager dan op andere sites.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

- De bestelling was redelijk snel binnen. Niet met de normale post.

- Op de foto en beschrijving staat dat de plant die we kopen 25 tot 30 cm is (met een foto van een redelijk groeiende olijfboom). We ontvangen een twijgje van een olijfboom niet groter dan 10 a 15 cm. De blaadjes van het twijgje zijn op meerdere plekken verbrand. Hopelijk gaan ze (snel) groeien. Een tegenvaller. - Bezorging gebeurde door een oude wagen met een erg smoezelige verontwaardigde man

Pluspunten

Prettige communicatie Snelle levering; plant is in goede staat aangekomen; kwaliteit is goed, en goed verpakt.

er ging wat mis in de levering (door extern bedrijf) en er werd door HMN gezegd dit te onderzoeken, maar pas reactie nadat ik een email had gestuurd (eind van de middag maandag, dinsdag pas reactie). Mooier geweest als ik maandag al wat had gehoord los van de inhoud.

Pluspunten

klantvriendelijk, goede producten en snelle levering

Pluspunten

Pluspunten

De levering is SNEL te noemen, de planten zijn netjes verpakt maar ook de doos waar de planten inzitten, is perfect !! Goede kwaliteit van de planten zelf, ik ben zeer tevreden en dank nog een paar mediterane planten bij deze shop te bestellen.

Nog groter assortiment in mediterane planten in de website graag !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Een andere maat toegestuurd gekregen, kon het bestelde niet meer leveren.kostprijs was lager ,maar niet terug ontvangen.

Pluspunten

Goede levering en een hele mooie kamerplant!

Pluspunten

Snelle en effectieve communicatie Zeer klantvriendelijk Snelle levertijd

Iets betere afstemming met de koerier.

Pluspunten

Snelle levering. Goede planten prima verpakt

Breder assortiment

Pluspunten

Pluspunten

ondanks dat het niet precies liep zoals ik wilde, niets dan lof voor home meets nature omdat ze heel goed inspeelde op mijn teleurstelling (waar home meets nature niets aan kon doen).Ze hebben al het mogelijke gedaan om aan mijn wensen tegemoet te komen.Ik zal met een gerust hart zo weer een bestelling plaatsen.

Ik zou het niet weten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service, en vlotte levering!!

Pluspunten

Goede communicatie en prima service! Eén plant was tijdens het transport beschadigd! Na één mailtje, de volgende al een nieuwe plant ontvangen, TOP!!

Geen enkele

Pluspunten

Snelle levering, ruime keus

Pluspunten

op tijd geleverd en goede produkten

Pluspunten

Snelle levering, goed ingepakt, mooi product, goede prijs!

Pluspunten

Ik had een grote kamerplant besteld; aangezien ik niet de juiste had ontvangen kon ik een foto mailen van de plant die ik had ontvangen, en toen bleek dat ik per abuis een verkeerde opgestuurd had gekregen, kreeg ik per omgaande een nieuwe (juiste soort) toegestuurd. Goed ingepakte plant (in een doos) met een uitstekende kwaliteit. Aanrader!

Pluspunten

Snel, communicatief, service

Pluspunten

Ik weet niet aan wie ze de levering overlaten, maar ik wist niet dat mijn plantjes er waren. Gelukkig heb ik goede buren die ze kwamen brengen want het was mij niet bekend dat het al geleverd was. had geen briefje in de bus.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

beste mensen ik had een paar passiflora planten bij u besteld waaronder de purple haze dit is een lavender lady geworden dit is niet goed de rest bloeit nog niet dus afwachten gr h veldhuis

Boomgaardspad 4

2671LZ Naaldwijk