Pluspunten

Verhouding prijs kwaliteit is uitstekend. Alle spullen goed verpakt aangekomen.

1 tot 3 dagen levertijd werd helaas niet waar gemaakt. De spullen kwamen na ca. een week.

Pluspunten

Mooie, gezonde planten, goed verpakt en op tijd verzonden.

geen

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Zeer gebruikersvriendelijk. Ik gaf een voorkeursdag voor de bezorging aan, en kreeg het toen idd. Plantjes worden mooi verpakt verzonden.

Pluspunten

Prima services en goede producten aanbevelings- waardig tot de volgende keer.Snelle verzending Prima ga zo door.

Pluspunten

Alles ging snel, netjes en vriendelijk

Niks, alles was prima!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en goed verpakt

Pluspunten

Snelle reactie per email op vragen, overzichtelijke site, goed advies (wij hadden een pot uitgekozen die te klein bleek te zijn, en daar men ons over bericht en geadviseerd), vriendelijke reacties van klantenservice, snelle levering, ook na bezorging had ik een vraag over de planten deze werd snel en goed beantwoord

Op de dag van levering waren we 2 uurtjes niet thuis. De bezorger had geen niet-thuis-briefjes meer, dus wij wisten niet of ze wel/niet langs waren geweest. Van home meets nature de contactgegevens van bezorger ontvangen en zelf even achteraan gebeld. Bezorger gaf aan Track&Trace status te hebben aangepast. Wellicht handig als Home meets Nature ook de Track&Trace code/link naar de klant stuurt zodat je op de hoogte bent van status levering, of dat je weet dat je zelf een nieuwe bezorgafspraak moet maken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

klantvriendelijk goede service, goede afhandeling wat betreft bezorging en klacht.

Opdrachten beter lezen en bij twijfel bij klant navragen. nu miscommunicatie m.b.t.. hoogte van de plant.

Pluspunten

Zeer behulpzaam, prachtige planten, prima eerste contact en bestellingen gedaan.

Wat meer bloeiende planten

Pluspunten

alles goed na gekomen geen wanklank.

geen

Pluspunten

Goede services waarbij ook meegedacht en geadviseerd wordt. Voorts goed bereikbaar en uitstekende begeleiding bij de aankoop. Ben bijzonder tevreden over Home Meets Nature, zijn producten en en zijn medewerkers. Hulde.

Pluspunten

Goede overzichtelijke site, eenvoudig te bestellen, zorgzaam verpakt en een snelle (opvolgende dag) bezorging ..

Aflevertijden vermelden (evt. een track en trace), bij laatste bestelling overdag gewacht, en werd het s'avonds om 19.00 uur alsnog bezorgd. Bij een tijdsindicatie kun je dan verder nog iets anders ondernemen!

Pluspunten

Meerdere bestellingen gedaan. Communicatie is goed, snelle verzending en zeer goed verpakt. De kwaliteit van de planten ben ik ook zeker over te spreken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering ok, verpakking ok,.

De kwaliteit van het product kan iets beter.

Pluspunten

Mooie kwaliteit, lage prijzen, veel keuze

Pluspunten

goede service en prijs

Pluspunten

Mooie planten, duidelijk wanneer de verzending plaats vindt.

Iets duidelijker opdelen in stappen: bestelling ontvangen, verwerken, verwachte verzending, verzonden. Verder top.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, alle planten zien er goed uit en zijn degelijk verpakt.

Pluspunten

nette aflevering en frisse planten

ik heb geen klachten

Pluspunten

Goede communicatie

Pluspunten

goede kwaliteit/prijs verhouding

Pluspunten

De afleverdatum kon gemakkelijk gewijzigd worden, nadat het pakket was verstuurd kreeg ik een mail over de voortgang van mijn bestelling. Fe palnten werden keurig op tijd en netjes verpakt geleverd

Pluspunten

snelle levering.

Boomgaardspad 4

2671LZ Naaldwijk