Pluspunten
zijn goed telefonisch bereikbaar. Betrouwbaar in terugbellen e.d.
Verbeterpuntengeen idee momenteel
Pluspunten
Ik kende dit bedrijf niet eerder maar de eerste ervaringen zijn positief, handige site, snel antwoord op mijn vragen (digitaal).
VerbeterpuntenIk mis een goede foto van de tent die ik nu gehuurd heb, met bijv. een kort filmpje van de inrichting. Heb me nu vastgelegd voor ruim 1600 euro, maar vreemd dat ik zoiets essentieels dan nog niet gezien heb.
Pluspunten
ik kon makkelijk een leuke eenoudervakantie vinden! Boeken via de website ging makkelijk. De informatie is duidelijk.
VerbeterpuntenIk dacht dat ik een vorige keer gezien had hoeveel mensen er al hebben geboekt, maar ik kon het nu niet meer vinden. Ik hoop maar dat er genoeg deelnemers zijn!
Pluspunten
leuke vakanties duidelijke informatie, veel informatie
Verbeterpunten? ik vind het leuk dat de groepssamenstelling zichtbaar is, maar vroeg me af in hoeverre deze informatie actueel is. (of ik me moet haasten met boeken of alle tijd heb) Ik weet natuurlijk nog niet wat de betrouwbaarheid en kwaliteit zijn aangezien dit de eerste keer is dat ik boek. Dit is mijn inschatting.
Pluspunten
Boeken ging makkelijk.Verder moet ik het nog gaan ervaren.
Pluspunten
Duidelijke site, maakt je als eenouder enthousiast
Verbeterpuntenmeerdere locaties
Pluspunten
Direct geholpen aan de telefoon Duidelijk overzicht van de reizen Gevraagde informatie kwam heel snel via de mail
VerbeterpuntenJammer dat niet bij alle reizen de groepsinfo te zien was
Pluspunten
Heel overzichtelijk en duidelijke informatie over wat je kunt verwachten.
Pluspunten
De website geeft een heel goed overzicht en het boeken ging super makkelijk, het was nog best lastig kiezen want er waren 3 leuke reizen om te boeken!
Pluspunten
Makkelijk te boeken
Pluspunten
Ik vind het erg moeilijk om dit te beoordelen omdat ik het bedrijf eigenlijk nog niet goed ken. Ik vond de informatie erg duidelijk en ook herkenbaar geschreven. Want als eenoudergezin wil je ook graag op vakantie met de kinderen en dat kan best spannend zijn inderdaad. De manier waarop het is beschreven sprak mij erg aan. Ik heb er al zin in!
VerbeterpuntenHet is wel leuk om reviews van ouders te kunnen lezen.
Pluspunten
prettig om te zoeken alleen voor alleenstaande ouder vakanties
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
voor wat ik nu heb gezien is de site van eenouder vakantiegids erg overzichtelijk. De filters werken prima dus je krijgt ook de juiste informatie naar boven zonder heel erg te moeten zoeken. Er is ook voor iedereen iets wils. Veel diversiteit in de aanbiedingen.
VerbeterpuntenPersoonlijk zou ik de website een eigentijdser uiterlijk geven maar dat is een kwestie van smaak. Puur uiterlijk dus. Daarnaast vind ik het jammer dat je de foto's niet groter kunt maken of in kunt zoomen.
Pluspunten
Prettige toon!
Pluspunten
Leuke omschrijvingen. Leuke bestemmingen.
VerbeterpuntenMeer opstapmogelijkheden.
Pluspunten
Overzichtelijk keuzemenu van de diverse vakantie's en camping's.
VerbeterpuntenVanuit je lijst "favorieten" kunnen doorklikken op de camping.
Pluspunten
Leuke enthousiaste beschrijvingen van de alleenoudervakanties, ik twijfelde maar werd hierdoor over gehaald. Ook heel leuk dat er leeftijden van de kinderen bij staan en dat ze per week worden bij gehouden! We hebben er nu al zin in! Gr Ingrid Oerlemans
Pluspunten
Duidelijk en overzichtelijk!
Pluspunten
alle info is makkelijk te vinden. duidelijk en betaalbaar
Verbeterpuntenduidelijkere info over de camping zelf. Dit heb ik nu op de site van de camping zelf opgezocht.
Pluspunten
Zeer vriendelijke en behulpzame klantenafdeling die echt mee denken.
Pluspunten
leuke vakanties fijn dat je ook met eigen tent kunt. Scheelt veel kosten. En dat is voor een eenouder juist wel fijn.
Pluspunten
ik weet nog niks we gaan in juli voor het eerst.
14 Almystraat
Oisterwijk 5061 PA
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.