Pluspunten
snelle hulp bij vragen, duidelijke overzichtelijke website, leuk enthousiast makend!
Verbeterpuntennog geen, heb nog niet met ze gereisd
Pluspunten
Duidelijke info op de site
Een overzicht van alle kosten vooraleer de boeking te bevestigen: verzekeringen, e.d.
Pluspunten
stuurde email, kreeg met 2 minuten antwoord. super
Pluspunten
Prima website duidelijke info handige filters
Pluspunten
Goed bereikbaar voor vragen. En zeer vriendelijke en duidelijke antwoorden!
Pluspunten
makkelijk te boeken en te vinden op internet
Pluspunten
Makkelijk, snel en overzichtelijk!
Pluspunten
Heel duidelijke site. Zeer overzichtelijk. Prettig dat je gelijk de man/vrouw verhouding en de leeftijden kan zien.
VerbeterpuntenVerspreiding van verschillende data per leeftijdscategorie over de verschillende reizen kan optimaler
Pluspunten
Duidelijke informatievoorziening Veelzijdige keuze Prima behandeling
VerbeterpuntenDe prijs voor een 3 daagse reis naar texel is wel hoog. Mogelijk heeft dit met de boot te maken en de activiteiten maken het ook wel acceptabel, maar het viel me wel op.
Pluspunten
Heldere site. Snelle reactie op vraag per mail
Pluspunten
goede doorverwijzing na zoekopdracht google
Verbeterpuntenfavoriet maken, was voor mij niet heel duidelijk waar ik dat kon. zag alleen een verwijzing naar een zij venster waar je je favorieten kon terugvinden.
Pluspunten
Pluspunten
Overzichtelijke website en bestelproces is prima te doen.
VerbeterpuntenDat het door NoSun wordt uitgevoerd is wat onduidelijk vermeld. Verder eerste reis die ik hier boek, dus ben benieuwd wat het wordt.
Pluspunten
Let op: ik ben er nog niet geweest, alleen geboekt
VerbeterpuntenUpdate en inzicht van slaapruimte voor alleengebruik en gedeelde slaapruimte
Pluspunten
Voor het boeken heb ik een e-mail gestuurd met een vraag. Deze vraag werd dezelfde dag beantwoord. Aan de hand daarvan nog een vraag gesteld. Hier had ik op het moment van boeken nog geen antwoord op, maar tijdens invullen van deze beoordeling antwoord ontvangen. Prima service De reis heeft nog niet plaatsgevonden. De daadwerkelijke uitvoering is dus nog onbekend. Informatie op de website is overzichtelijk. Zoeken naar een reis op de website is erg prettig. Fijn dat zoeken op datum, bestemming en leeftijd mogelijk is.
VerbeterpuntenIk heb een eigen vervoerreis geboekt. Op de bevestiging zou ik graag lezen vanaf welk tijdstip ik welkom ben.
Pluspunten
Eerlijk en duidelijk verhaal.
14 Almystraat
Oisterwijk 5061 PA
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.