Pluspunten
Kan nog weinig feedback geven maar het is heel overzichtelijk weergegeven op de website. Dus ben benieuwd.
Pluspunten
prima site
Pluspunten
Ik vind jullie site heel overzichtelijk qua aanbod. In vergelijking met andere sites hebben jullie ook heel veel keus en ook belangrijk: voor elk budget. Ik kon makkelijk kiezen tussen heel veel opties die aanspraken. Jullie geven heel veel informatie over de locatie.
VerbeterpuntenIk kan nog niet aanbevelen of anderen ook een reis via jullie moeten boeken, want de reis is nog niet begonnen:)
Pluspunten
Heel erg meedenkend met alleengaanden
Pluspunten
Overzichtelijk
Pluspunten
alles lekker overzichtelijk
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Website is zeer toegankelijk. Ook een dikke plus is het feit dat je exact kunt zien wat de groepssamenstelling is
Pluspunten
Makkelijke site, overzichtelijk. Betrouwbaar en zorgvuldig.
Pluspunten
Duidelijke omschrijving, Groepssamenstelling direct inzichtelijk.
Verbeterpunten???
Gezellig dat je in augustus mee gaat varen in Griekenland. Zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Pluspunten
Fijn aanbod.
VerbeterpuntenInformatie op website is niet heel duidelijk en bevat tegenstrijdigheden. Staat dat het inclusief halfpension is maar ergens anders staat weer 4x diner. Hierover gebeld en zou gemaild worden, maar niks vernomen dus zelf weer gebeld. Het is aangepast, maar het staat nog steeds niet helemaal goed. Er staat nog steeds 4x diner, terwijl mij is verteld dat dit 8x diner is. Na boeken staat het nog steeds niet duidelijk erop dat het gaat om 8x diner waardoor ik er weer achteraan moet bellen. Dat vind ik persoonlijk nogal slordig. Ik heb toch geboekt omdat het me een leuke reis lijkt en geen andere organisatie deze bestemming aanbiedt. Zou nu dan ook niet jullie aanbevelen, maar dit kan veranderen nadat ik de reis heb ervaren.
Leuk dat je mee naar Sicilië gaat. Het klopt dat je gebeld hebt, excuses dat je niet bent teruggebeld. Dat is inderdaad niet netjes! Na je telefoontje is dit gelijk aangepast, het is voor 8 vakantiedagen, inclusief 4x uiteten. Ga je 15 dagen op vakantie, zit er 8x uit eten bij de reis inbegrepen. Op dit moment krijgen wij niet gevonden waar nog halfpension staat. Mocht jij het nog ergens ontdekken, horen wij het graag. Zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Pluspunten
Duidelijk overzicht van reizen. Heel gemakkelijk te boeken.
Leuk om te horen dat je gemakkelijk hebt kunnen boeken en dat je overzichtelijk een vakantie hebt kunnen vinden. Gezellig dat je mee naar Kos gaat. Met zonnige groeten, Singlereizen.nl
Pluspunten
Prettig om Nederlandse sprekende reisleiding te hebben. Vooral de eerste keer was ik daar zeker tevreden over. Ook de keuze om wel of niet mee te doen met activiteiten is prima
Leuk dat je mee naar Porto gaat. Het klopt dat je een Nederlandstalige reisleiding hebt op deze reis. Je bent tot niks verplicht tijdens je zonvakantie, je hebt de vrijheid om te kiezen wat je wanneer wilt doen. Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Pluspunten
top site, mooie reizen
Verbeterpuntenmeerder opties qua vertrekdata zou fijn zijn
Leuk dat je mee gaat op een Hike & Bike vakantie in Oostenrijk. Het klopt dat hiervoor weinig vertrekdata zijn. De reis is dit jaar erg populair, dus grote kans dat er volgend jaar meer vertrekdata bijkomen. Sorry dat het voor jou komend seizoen nog niet is. Sportieve groeten, Singlereizen.nl
Pluspunten
Grote en diverse aanbod
VerbeterpuntenWeinig informatie over annuleringsverzekering
Pluspunten
Handige website, je kunt leeftijden van medereizigers zien wat ik erg fijn vind.
Pluspunten
Overzichtelijke website!
Pluspunten
Fijn om per vertrekdatum al te kunnen zien wat de leeftijden zijn van de andere deelnemers!
Pluspunten
Makkelijk te boeken. Werd telefonisch goed geholpen.
VerbeterpuntenVluchtgegevens updaten.
Super leuk dat je de rondreis door Nepal hebt geboekt. Fijn dat je goed telefonisch geholpen bent. De vliegtijden zijn vandaag bijgewerkt, bedankt voor je oplettendheid. Zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Pluspunten
Vriendelijke klantenservice
Bedankt voor je leuke review. Gezellig dat je in juli mee op vakantie gaat naar Starigrad. Het aftellen kan beginnen :). Met zonnige groeten, Singlereizen.nl
Pluspunten
Diversiteit in aanbod. Brede leeftijdscategorie, niet teveel hokjes denken, mix kan ook leuk zijn.
VerbeterpuntenMeer vertrekdata, nu soms erg beperkt. Meer 'freestyle' reizen aanbieden, dus locatie en niet teveel dagprogramma. Het moet relaxed zijn.
Dank je wel voor je uitgebreide review. Jouw vakantie in Frankrijk is op een hele ontspannen landgoed, Robert de Nederlandse eigenaar, staat open voor al: relaxen, excursies, uitstapjes etc. Als je het fijn vindt, kan ik helpen met het vinden van een andere relax vakantie. We hebben ongeveer 85 bestemmingen, waarbij je in de basis een zonvakantie hebt, zonder excursies. Je kunt dan zelf op de bestemming kiezen waar je behoefte aan hebt. Ook hebben wij verschillende leeftijdsgroepen, waarin je van harte welkom bent: 25-65 jaar, 30-59 jaar, 40-59 jaar en nog veel meer. Als je graag je boeking nog even wilt herzien, hoor ik het graag. Zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Pluspunten
goede heldere communicatie, mooie website
Bedankt voor je leuke review. Het is nog even wachten, maar in augustus kun je heerlijk gaan genieten van je vakantie op Zakynthos. Zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Pluspunten
Makkelijk vakantie boeken+ niet meteen betalen.
Fijn om te lezen dat je het boekingsproces makkelijk vindt. Gezellig dat je in augustus mee naar Ibiza gaat. Zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Pluspunten
Fijne website.
Leuk om te horen dat je onze website fijn vindt. Nog ongeveer 2 maanden wachten en dan kun je heerlijk gaan genieten van je rondreis door Marokko. Zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Pluspunten
Overzichtelijk en duidelijk. Snel geboekt en fijn dat ik niet direct hoefde te betalen.
VerbeterpuntenToen ik voor het eerst op de site keek, had ik hem in eerste instantie weggeklikt omdat ik voornamelijk christelijke reizen zag staan. Dit bleek later anders te zijn.
Fijn dat je bent teruggekomen om verder te zoeken :). We hebben inderdaad maar 4 Christelijke reizen van de 907 reizen. Leuk dat je in augustus mee naar Kroatië gaan. Zonnige groetjes, Singlereizen.nl
14 Almystraat
Oisterwijk 5061 PA
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire