Bedankt voor jouw review en de tips! Hier gaan wij zeker mee aan de slag :) Het verschilt per reis en per periode wanneer de data daarvoor online komen. Soms moeten we bijvoorbeeld wachten op de hotelbeschikbaarheid. Als je wat wil weten over een bepaalde reis kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen! Leuk dat je meegaat naar Val Thorens. We gaan er een onvergetelijke reis van maken samen! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Woehoee wat leuk dat je met ons meegaat naar Zweeds Lapland! Fijn dat het boeken van jouw vakantie goed is verlopen. Mocht er nog wat onduidelijk zijn, dan weet je ons te bereiken! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Bedankt voor jouw review en wat gezellig dat je met ons meegaat naar het mooie Brabant! We kunnen ons goed voorstellen dat het spannend is om voor het eerst op een singlereis gaan, maar de ervaring leert dat er al snel verbinding is binnen de groep en het altijd gezellig is. Wees gewoon lekker jezelf en geniet van een onvergetelijke reiservaring! Wij hebben er al zin in, jij ook? :) Met Brabantse groetjes, Singlereizen.nl
Wauw, bedankt voor jouw 10-sterrenreview! Fijn dat je alles op onze website zo duidelijk en overzichtelijk vindt! Leuk dat je meegaat naar Antwerpen! We gaan er een onvergetelijke jaarwisseling van maken :) Met feestelijke groetjes, Singlereizen.nl
Bedankt voor jouw review! Zowel op de mobiele- als de desktopversie kun je filteren. Je kunt onder andere filteren op leeftijd, geslacht, vakantiebestemmingen, reisthema's en vervoer. Mocht je hier niet uit komen, dan kun je ons uiteraard altijd even bellen of mailen! We staan altijd klaar om het beste reisadvies te geven :) Met hartelijke groetjes, Singlereizen.nl
Fijn dat het boeken van jouw vakantie vlot is verlopen. Gezellig dat je meegaat naar Zweden! Wij hebben er al zin in, jij ook? Met avontuurlijke groetjes, Singlereizen.nl
Bedankt voor jouw 10-sterrenreview! Wat fijn om te lezen dat je onze site zo overzichtelijk vind! We vinden het belangrijk dat er voor iedereen genoeg reisaanbod is in verschillende leeftijdscategorieën. Wat leuk dat je met ons meegaat! We gaan er een onvergetelijke reis van maken ;) Met avontuurlijke groetjes, Singlereizen.nl
Wauw, wat een complimenten! Hartstikke bedankt :) Wat leuk dat je voor Singlereizen.nl hebt gekozen en gezellig met ons meegaat! We kunnen niet wachten om samen met jou van de Turkse kust te gaan genieten. Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Wat fijn om te lezen dat je goed overweg kunt met ons reserveringssysteem! Gezellig dat je met ons meegaat naar Val Thorens :) We gaan er een onvergetelijke wintersportvakantie van maken! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Bedankt voor jouw complimenten! Wat fijn om te lezen dat het boeken van jouw vakantie naar Pinzolo je zo gemakkelijk is afgegaan. Nog een paar maandjes aftellen en jij kunt het mooie skigebied in Italië gaan ontdekken! Met avontuurlijke groetjes, Singlereizen.nl
Wauw, hartelijk bedankt voor jouw 8-sterrenreview! Fijn om te lezen dat je onze website zo overzichtelijk en duidelijk vindt :) Het is goed om te weten wat er allemaal wel/niet is inbegrepen per reis. Ik heb direct gecheckt of alle informatie bij de reis naar Pinzolo vermeldt staat en kan hier ook de skipas onder het kopje 'niet inbegrepen' terugvinden! Je kunt dit terugzien onder het kopje 'Vermaak'. Gelukkig staat alles dus correct vermeldt. Mail of bel ons gerust als er toch wat onduidelijk is aan de reis! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Wat fijn om te lezen dat het boeken van jouw wintersportvakantie zo vlotjes is verlopen. :) We vinden het reuzegezellig dat je met ons meegaat! Wij hebben er al zin in, jij ook? Met sportieve groetjes, Singlereizen.nl
Woehoee, wat gezellig dat je weer met ons meegaat naar Pinzolo! Fijn dat het boeken van jouw vakantie je wederom zo gemakkelijk is afgegaan! Bedankt voor al jouw mooie complimenten :) We gaan er weer een onvergetelijk wintersportavontuur van maken met z'n allen! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Wat leuk dat je mee gaat op de wintersportreis naar Pinzolo! Fijn dat je je vakantie zo gemakkelijk via onze website hebt kunnen boeken! We gaan er met zijn allen een onvergetelijke reis van maken :) Met sportieve groetjes, Singlereizen.nl
Fijn om te lezen dat je alles zo goed hebt kunnen terugvinden op onze website! Gezellig dat je de feestdagen met ons in het prachtige Turkije gaat vieren ;) Wij hebben er al zin in, jij ook? Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Hartelijk bedankt voor de 10-sterren beoordeling! We vinden het gezellig dat je ook dit jaar weer met ons meegaat op wintersport :) Nog een aantal maanden wachten en het sneeuwplezier kan beginnen! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Wat gezellig dat je met ons mee gaat zeilen! Fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen door mijn collega Elise, ik zal jouw complimenten aan haar doorgeven! :) Nog maar een kleine maand wachten en jij kunt heerlijk van de Griekse zon gaan genieten. Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Wauw, wat een mooie beoordeling! Bedankt daarvoor :) Wat leuk dat je met ons meegaat naar Side! Fijn om te lezen dat al jouw vragen goed zijn beantwoord. Mocht er toch wat onduidelijk zijn, mail of bel ons gerust. We helpen je graag! Met avontuurlijke groetjes, Singlereizen.nl
Bedankt voor jouw beoordeling en de feedback! Fijn dat je onze website zo overzichtelijk vind en alles goed hebt kunnen terugvinden. De reis- en annuleringsverzekering verschilt per reis, omdat we altijd een verzekering uitkiezen die het beste bij de reis past. Als je zoal wilt weten wat er gedekt is, mag je altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen dan de algemene voorwaarden, verzekeringskaart en polisvoorwaarden naar je toe sturen. Gelukkig zie ik dat mijn collega Elise dat heeft gedaan! Gezellig dat je met ons meegaat naar Calabrië, wij hebben er al zin in! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Bedankt voor jouw mooie beoordeling en de feedback! Hier gaan we zeker mee aan de slag. Fijn om te lezen dat je de filterfunctie zo goed hebt kunnen gebruiken bij ons op de website! Met zomerse groetjes, Singlereizen.nl
Wat gezellig dat je met ons meegaat naar Brabant! Fijn dat je zo vriendelijk geholpen bent door mijn collega Elise :) We zullen jouw feedback zeker meenemen in onze wekelijkse meeting! Gelukkig zie ik dat alle informatie over de reis- en annuleringsverzekering per mail naar jou is toegestuurd! Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan vooral contact met ons op! We helpen je graag. Met avontuurlijke groetjes, Singlereizen.nl
Wauw, bedankt voor de mooie beoordeling! :) Het is altijd fijn om de ervaringen van anderen te lezen zodat je een beter beeld krijgt van de reis. We vinden het gezellig dat jij erbij bent! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Gezellig dat je met ons mee gaat naar Duitsland! Fijn om te lezen dat je boeking gemakkelijk en snel is verlopen. Mocht je nog vragen hebben, dan horen wij het uiteraard graag! Met zomerse groetjes, Singlereizen.nl
Fijn dat het boeken van jouw vakantie zo vlot is gegaan en dat je zo vriendelijk geholpen bent door mijn collega's Iris en Elise. Wat leuk om te lezen dat je er al zin in hebt, wij namelijk ook! We gaan er een onvergetelijke reis van maken :) Met zomerse groetjes, Singlereizen.nl
Wat leuk je voor het eerst met ons mee op reis gaat! Het klopt inderdaad dat op veel van onze reizen een speling zit op de leeftijd. Dit staat altijd onder het kopje 'Belangrijk' vermeld! Fijn dat je alle informatie over jouw vakantie naar Madeira goed hebt kunnen vinden. We gaan er een onvergetelijke reis van maken! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.