De website is duidelijk en je weet wat je boekt. Nu hopen op een mooie en leuke reis.
Heel erg bedankt voor jouw review! Wat fijn om te horen dat alles zo duidelijk voor je was. Wij wensen jou een hele fijne vakantie! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Boeken ging makkelijk, nu hopen dat ik er nog bij kan aangezien de bus al vrij vol met mannen zat. Ik hoop tijdig de uitslag te horen, zodat ik nog kan omboeken indien nodig. Ik ben al eerder met single reizen op vakantie geweest. Altijd een succes geweest, goede begeleiding en goed verzorgt verblijf.
Een 10! Ontzettend bedankt voor jouw review! En wat leuk dat je dit jaar weer met ons mee gaat! Fijn om te horen dat het vinden van jouw reis je makkelijk afging. Wij wensen jou dit jaar ook weer een topvakantie! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Al de keren dat ik met singelreizen weg ben geweest heb ik leuke en gezellige mensen ontmoet. Of het nou een weekend, midweek of met de feestdagen is het is altijd gezellig. Er wordt veel gelachen maar ook serieuze gesprekken gevoerd die ook interessant zijn. En je kunt je ook rustig terug trekken als je even behoefte aan wat rust hebt. Zo heb ik mijn vakanties iedere keer fijn kunnen invullen. Vele vakantie groetjes, Jo.
Wauw, wat een mooie review! Wat ontzettend leuk om te lezen dat je weer met ons mee gaat. Heel mooi hoe je een singlereis omschrijft, wij voegen er niks meer aan toe! Heel veel plezier op jouw volgende reis! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Voor ik de reis boekte had ik wat vragen, waar dezelfde dag nog antwoord op kwam. Heel fijn! Vervolgens in een paar snelle en makkelijke stappen de vakantie geboekt, ik kijk er naar uit!
Heel erg bedankt voor jouw 5! sterren review! Ontzettend leuk om te lezen dat je jouw singlereis hebt kunnen vinden bij ons! Wat fijn dat alles zo duidelijk voor je was. Wij wensen jou een hele fijne vakantie. Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Heb altijd super skivakantie ...tof hotel kom er al enkele jaren
Wauw een 10! Heel erg bedankt voor jouw mooie 5-sterren. Wat leuk dat je dit jaar weer met ons mee gaat. Wij wensen jou dan ook dit jaar weer ontzettend veel plezier. Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Singlereizen.nlis een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website met handige zoekfuncties, waardoor het vinden van een passende reis snel en eenvoudig gaat. Een fijne eerste stap naar een leuke vakantie!
Heel erg bedankt voor jouw review! Wij vinden het erg leuk om te horen dat je jouw ideale vakantie hebt kunnen vinden bij ons! Ontzettend gezellig dat je meegaat! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Het zoeken en de informatie over de reizen is overzichtelijk en makkelijk te vinden.
Heel erg bedankt voor jouw review! Super fijn om te horen dat alles zo duidelijk voor je was. Wij vinden het ontzettend gezellig dat je met ons mee gaat! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Afgelopen jaar ben ik naar Cuba geweest via shoestring en dat was geweldig
Wauw een 10! Ontzettend bedankt voor jouw mooie review. Super leuk om te horen dat je dit jaar weer met ons mee gaat! Wij wensen jou een hele fijne vakantie toe! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Ik vindt het persoonlijk heel fijn dat we als groep met reisleiding vanaf het vliegveld vertrekken. Vooral als je de eerste keer alleen op vakantie gaat met een groep. Er wordt overlegd welke activiteiten je graag wilt doen. Ik zou wel op tijd met de groep overleggen welke extra activiteiten je wanneer wilt doen. Heel comfortabel hotel, top ontbijt en dicht bij de boulevard. In de avond gezellig gegeten aan de kust met elkaar en daarna lopend het uitgaansleven in. Als je van uitgaan houdt zou ik wel gaan in de zomervakantie periode. Daarbuiten is het in de clubs heel rustig.
Ontzettend bedankt voor jouw 4-sterren! Super leuk om te lezen dat je andere singles goede tips mee wilt geven! Wat fijn dat je een top vakantie hebt gehad! Hopelijk tot de volgende! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Stappen van het boeken wijzen voor zich, makkelijk en kost niet veel tijd.
Heel erg bedankt voor jouw review! Wij zijn ontzettend blij om te horen dat het vinden van je singlereis soepel verliep. Wij wensen jou dan ook een hele fijne reis toe! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Alles is duidelijk omschreven, goed vindbaar en makkelijk te boeken. Laat de vakantie maar komen. Spannend!
Ontzettend bedankt voor jouw mooie 10! Wat fijn om te horen dat alles zo duidelijk voor je was en je jouw ideale singlereis hebt kunnen vinden. Geniet van jouw vakantie! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
duidelijke en goede website en simpel om een reis te boeken
Wauw een 10! Ontzettend bedankt voor jouw mooie review! Wij wensen jou een hele fijne reis toe! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Duidelijk overzicht van wat er mogelijk is en geen kleine lettertjes. Nu de vakantie nog, maar ik heb er zin in!
Super bedankt voor deze 4-sterren review! Ontzettend leuk om te horen dat je er zoveel zin in hebt. Hartstikke gezellig dat je met ons mee gaat! Onwijs veel plezier op jouw singlereis! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Ik vind de website overzichtelijk en met goede filter opties om snel bij de gewenste reis te komen.
Heel erg bedankt voor jouw review! Super fijn dat de website duidelijk voor je was. En wat leuk om te horen dat je jouw gewenste singlereis hebt gevonden bij ons! Wij wensen jou een hele fijne reis toe! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Duidelijke omschrijving over de reis, makkelijk en snel te boeken!
Wauw een 10! Ontzettend bedankt voor jouw review! Wat fijn om te lezen dat alles zo duidelijk voor je was. Onwijs gezellig dat je met ons mee gaat, dat wordt een top vakantie! Heel veel plezier gewenst, geniet ervan! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Telefonisch contact met Iris was Prima! Het is op de website niet duidelijk hoe jee een optie op de reis kunt nemen ipv meteen definitief te boeken
Heel erg bedankt voor jouw review! Wat fijn om te horen dat je telefonisch goed bent geholpen. Bedankt voor jouw tip, die nemen we zeker mee! Wij wensen jou alvast een ontzettend fijne reis! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Ik ben heel positief over singlereizen.nl en het boekingsproces. Alles staat heel duidelijk aangegeven en het boeken van een reis is een fluitje van een cent. Ook zijn ze goed bereikbaar bij eventuele vragen. Het is voor mij de eerste keer dat ik bij deze organisatie een reis boek, maar ik zou het zeker vaker doen en beveel het anderen ook aan!
Wauw een 9! Heel erg bedankt voor jouw review! Wij zijn super blij om te horen dat alles zo duidelijk voor je was. Wat leuk dat je voor de eerste keer met ons mee gaat, onwijs gezellig! Ontzettend veel plezier op jouw singlereis, geniet ervan! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Via de site van Singlereizen een mooie reis naar Italie geboekt. Ik had nog wat vragen maar deze werden in een mail snel en correct beantwoord waardoor ik voor deze reis naar de Toscane heb gekozen.
Ontzettend bedankt voor jouw mooie review! Super fijn om te horen dat jouw vragen zijn beantwoordt. Wat een heerlijke vooruitzicht, een vakantie naar Toscane! Wij wensen jou heel veel plezier! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Ben al meerdere keren meegeweest met single reizen wintersport , en dit is goed bevallen.
Heel erg bedankt voor jouw mooie 4-sterren! Super leuk om te horen dat je al vaker met ons bent mee geweest op wintersport. Ontzettend gezellig dat je dit jaar weer met ons mee gaat. Een hele fijne vakantie gewenst! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Duidelijke website, overzichtelijke manier van zoeken en reservering, heldere informatie over wat wel/niet inclusief is. Fijne website.
Heel erg bedankt voor jouw review! Wij zijn ontzettend blij om te horen dat alles duidelijk voor je was en je de informatie goed kon vinden. Wij wensen jou dan ook een hele fijne reis toe, geniet ervan! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Ik zocht een mooie reis en heb deze gevonden bij Singlereizen. Die € 200 is dan ook meer dan welkom als zakgeld voor deze reis!
Super bedankt voor jouw mooie 9! Wat leuk om te horen dat je jouw ideale vakantie hebt gevonden bij ons! Dat moet een top vakantie worden. Ontzettend veel plezier op jouw singlereis! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Het boeken van mijn vakantie ging heel makkelijk!
Heel erg bedankt voor jouw review! Super fijn om te lezen dat het allemaal duidelijk voor je was. Wij wensen jou alvast een hele fijne vakantie toe! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Ook al vind ik het spannend om met een nieuwe reisorganisatie op vakantie te gaan, ben ik nu al erg enthousiast over de vakantie. Dit komt door de duidelijke uitleg over het verblijf en de goede recensies die ik gelezen heb! Het boeken ging heel vlot, en ik vind het ook heel tof dat er een groepsapp van de groep gaat komen, zodat je elkaar van te voren toch al een beetje kan leren kennen. Ik heb er nu al heel veel zin in!
Wauw een 10! Ontzettend bedankt voor jouw mooie review! Wat leuk om te lezen dat je er zoveel zin in hebt, dat moet een top vakantie worden. Wij wensen jou onwijs veel plezier op jouw singlereis! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Singlereizen bevalt prima hoor goed geregeld en leuke vorig jaar toen naar Italie was schitterend
Wauw een 10! Ontzettend bedankt voor jouw review! Wat leuk om te lezen dat je vorig jaar ook met ons bent meegegaan. En onwijs gezellig dat je dit jaar weer mee gaat! Geniet ervan! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Tot op heden duidelijk wat de reis inhoud. Boeken gaat ook makkelijk.
Wat een mooie review! Heel erg bedankt voor jouw 10. Super fijn om te horen dat het allemaal duidelijk voor je was. Super gezellig dat je met ons mee gaat! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
14 Almystraat
Oisterwijk 5061 PA