Filter

Pluspunten

Groepsinfo is actueel en duidelijk zichtbaar. Heldere website met scherpe prijzen en actueel aanbod

Geen. Ik gebruik de site vaker

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alle info staat duidelijk aangegeven. Je weet precies wat er inbegrepen is en wat niet.

Als je een locatie van google maps van een huis uit zweden laat zien, staat het een beetje raar als je en beeld krijgt van de golf van Guinee (west afrika)

Eventueel uitbreiden met all-inclusive

Pluspunten

Het boekingsproces is uiterst simpel wat heel prettig is. Verdere ervaringen heb ik nog niet.

Wat wel fijn zou zijn is om in het boekingsproces bij de groepsinfo een beetje een indruk te krijgen van het skiniveau van de andere deelnemers

Pluspunten

duidelijke informatie snel telefonisch contact vlot antwoord op mijn vragen per email

aangeven wat het maximaal aantal reizigers is per reis.

Pluspunten

Dit is de eerste keer dat ik boekbij singlereizen.nl Ik heb daarvoor verschillende keren mailcontact gehad met vragen die ik had. Ze hielpen mij erg goed en bij meer vragen kon ik weer comtact opnemen. Heel toegankelijk.

Pluspunten

Duidelijke website en snel antwoord op vragen! En heel fijn dat je makkelijk je reis kunt aanpassen aan je eigen wensen!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke informatie en hanteert de zelfde prijzen als de originele aanbieders.

Pluspunten

Duidelijke en overzichtelijke website !

Geen.

Pluspunten

De wensen die je hebt voor een vakantie kan je makkelijk aangeven en er wordt vervolgens meteen de leukste vakanties uit gefilterd. De omschrijving van de vakantie die ik heb geboekt is duidelijk en maakt mij meteen enthousiast. Ik had een vraag over de vakantie en binnen een uurtje kreeg ik al een duidelijke reactie. Ik heb nu al zin in mijn geboekte vakantie.

n.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

eerste maal, kan nog geen oordeel geven over iets wat ik nog niet ken.

Pluspunten

duidelijkheid wat betreft de reizen. wat wel en wat niet.

momenteel niets maar straks misschien wel na de vakantie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

het is allemaal duidelijk omschreven wat de bedoeling is en wat er wordt verwacht. Ze zijn duidelijk over de activiteiten en dat je veel met de groep kan doen maar ook gewoon alleen.

Ik had het persoonlijk prettig gevonden als er ook bij stond of de jongere leeftijd dan 25, ik ben 24 in dit geval ook gewoon mee kunnen met de reis of dat dit echt geen optie is.

• Kwaliteit

Pluspunten

Duidelijk uitleg op de website

• Kwaliteit

Pluspunten

Veel keus uit reizen, betrouwbare organisatie en goede reisleiding

weet ik niet

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goed bereikbaar, vriendelijk/behulpzaam bij vragen, duidelijke website,

ga zo door. Ik heb 2x slechte ervaring gehad met cirkelreizen. (slecht georganiseerd(kroatie) en reisleider die vakantie dacht te hebben en erg veel alcohol nuttigde. (Italie) Dit heeft niks met kwaliteit van singlereizen te maken.

14 Almystraat

Oisterwijk 5061 PA