Laden reviews...
123 recensioner under de senaste 12 månaderna
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Recensionerna framhäver tydlig information och enkel bokningsprocess. Personalen upplevs som hjälpsam och vänlig. Överlag är intrycket positivt.
Pluspunten
makkelijk en overzichtelijk
10 November 2015
kimberley
wassen
Pluspunten
Voor de eerste keer op single reizen, reis catagorieen zijn goed in overzicht en duidelijk vertaal.
VerbeterpuntenNog geen ervaring om een oordeel te kunnen geven over deze reis organisatie.
10 November 2015
Ruud
Halsteren
9 November 2015
anoniem
5 November 2015
ton
naaldwijk
Pluspunten
aanbod
Verbeterpuntenwebsite oppimpen
4 November 2015
bart
nijmegen
Pluspunten
Dit is een beoordeling n.a.v. een eerste boeking, dus ik kan er nog niet zoveel over zeggen. Het boeken ging prima.
1 November 2015
Ger
Winschoten
Pluspunten
Laagdrempelig, duidelijk en stelt je op je gemak wat betreft de redenen om in je eentje een vakantie boeken.
VerbeterpuntenLet op spelfouten op de website
19 October 2015
Lauri
Rotterdam
Pluspunten
Goed overzicht over de groep locatie en hoe de reis verloopt
VerbeterpuntenFoto's van je medereizigers
15 October 2015
Tom de wijn
Hoofddorp
Pluspunten
Snelle reactie op vragen, ruime keus in vakanties, overzichtelijke en gebruikersvriendelijke site
VerbeterpuntenBij mijn vorige vakantie via Singlereizen was de reisleidster echt absoluut niet geschikt om een groep te begeleiden. Reisleiding moet op zijn minst iets van de plek af weten en uiteraard de vrolijke noot zijn. Mochten jullie hier zelf invloed op hebben dan zou ik daar misschien iets aan de screening van reisleiding doen.
12 October 2015
Anjana
Voorburg
5 October 2015
Esther
Vlaardingen
Pluspunten
Ruime keuzes van verschillende bestemmingen, mooi aanbod, diverse soorten reizen, leuke andere singelreisgenoten
3 October 2015
Kirsten
Pluspunten
Tot zover prima communicatie en informatie verstrekking. Enkel pas geboekt, verder nog geen ervaringen.
VerbeterpuntenIn de omschrijving is de vlucht van en naar bestemming niet duidelijk benoemd.
2 October 2015
Petra
Weert
Pluspunten
heldere website
27 September 2015
Niek
Horst
27 September 2015
Yvonne
Amersfoort
Pluspunten
- duidelijke site met veel info - snel overzichtelijk boekingsproces - vriendelijk mailcontact met medewerkers - omschrijving van reis en verblijf klopte prima - vriendelijke/behulpzame chauffeurs - uitstekend verblijf in Gasthoff - top vakantie gehad!
26 September 2015
Mariane
Monster
Pluspunten
Leuke en diverse locaties. Duidelijke uitleg van de verschillende vakantie-opties.
VerbeterpuntenAdditionele eisen van deelnemer bv eigen slaapruimte in het overzicht meenemen.
15 September 2015
Sander
Den Bosch
Pluspunten
goede reisleiding snel en eenvoudig boekingsproces goede website
Verbeterpuntensneller reageren op mailtjes/ vragen ook in kunnen stellen het bedrag in 1x te kunnen betalen
15 September 2015
Stefan
De Goorn
Pluspunten
Super contact, direct antwoord op vragen via de mail, persoonlijk, erg prettig!
11 September 2015
Monique
Pluspunten
Ben dit jaar 2015 ook al met deze reis meegeweest en is zo goed bevallen,dat ik weer met genoegen mee ga in 2016.
Verbeterpuntenn.v.t.
Beuningen
1 September 2015
N Alj
Roosendaal
Pluspunten
De website heeft een duidelijke uitstraling, ook de totaalprijs is makkelijk te vinden.
VerbeterpuntenNormaal gesproken betaal je na de boeking meteen, dat zou wel fijner zijn.
20 August 2015
Henri
Zwolle
Pluspunten
Toen ik eindelijk werd geholpen werden al mijn vragen beantwoord. Ik ben toen zeer goed te woord gestaan en snel geholpen.
VerbeterpuntenPas bij de derde keer bellen werden mijn vragen beantwoord. Bij de eerdere keren mocht de telefoniste mijn vragen niet beantwoorden en zou ik worden teruggebeld maar ik werd niet teruggebeld.
18 August 2015
Jeroen
Eindhoven
Pluspunten
Duidelijk en Overzichtelijk Ziet er aantrekkelijk uit en enthousiast beschreven. Groepsinformatie
VerbeterpuntenVoor nu: Standaard pakket excursies (3) Ter plekke beslissen welke 3 excursies je wilt maken.
14 August 2015
Astrid